Velký výtvarnický kufřík - 174 položek

Sada na malování a kreslení je skvělou věcí pro zahájení uměleckého dobrodružství. Sada je funkční a sestává z celkově 174 užitečných částí.

1 700 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

6004

5902802906731

Popis výrobku
Popis výrobku

Sada na malování a kreslení je skvělou věcí pro zahájení uměleckého dobrodružství. Sada je funkční a sestává z celkově 174 užitečných částí. Velké množství prvků umožňuje praktické využití a umožní realizaci různých kreativních nápadů. Pomocí voskovek, pastelek, akvarelových barev, fixů snadno vytvoříte sofistikované a originální dílo. Pomůcky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají široký, atraktivní rozsah barev.

Celý set je umístěn v elegantním sklopném kufříku, který byl vyroben ze dřeva, což nepochybně zvyšuje jeho estetickou hodnotu, stejně i ovlivňuje jeho trvanlivost. Kufr má odolnou, koženou a pohodlnou rukojeť, takže přeprava celého obsahu je jednoduchá a pohodlná, a zároveň zvyšuje spokojenost s používáním. Kovové, silné přezky zaručují, že při přenášení kufru bude těsně uzavřen a nic se z něj nevytratí.

Samostatné přihrádky umožňují snadný a rychlý přístup k potřebným předmětem, jakož i zajištění jejich ochrany a udržování pořádku v kufru. Široká škála možností určitě uspokojí uživatele a umožní dlouhodobé použití.

Výrobek je vhodný, jak pro starší, tak i pro mladší bez ohledu na pohlaví. Robustní a různorodá sada na malování bude na mnoha příležitostech skvělým dárkem a určitě potěší příjemce!

ÚDAJE

věk: 3 roky
barva kufru: hnědá
materiál kufru: dřevo, kov
rozměry kufru (délka / šířka / výška): 44,5 / 31 / 9,6 cm
hmotnost soupravy: 3,75 kg
Hmotnost s obalem: 4,15 kg

V SETE

- dřevěný kufr
- 174 prvků pro malování a kreslení:

54 olejových pastelů
42 fixů
34 pastelek
12 barev akvarela (voda) (12 ml)
12 akrylových barev (12 ml)
12 olejových barev (12 ml)
2 kulaté štětce (velikosti 2 a 4)
2 ploché štětce (velikosti 6 a 8)
1 ořezávátko
1 tužka s tvrdostí 2B
1 tužka s tvrdostí HB

30 podobných produktů ve stejné kategorii