Zábavná hra - Pie Face

Hledáte aktivitu, která oživí vaši příští párty? Pie Face je trefená do černého! Jistě jste už mnohokrát viděli jednu z nejoblíbenějších filmových scén – dortovou válku. Létající dorty, krém a šlehačka na tvářích aktérů války - prostě velká legrace.

340 Kč s DPH

385 Kč

-45 Kč

Poslední kusy na skladě !

Nové

9787

5901779363776

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL26.04.
Osobní odběr – Zásilkovna29.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Jistě jste už mnohokrát viděli jednu z nejoblíbenějších filmových scén – dortovou válku. Létající dorty, krém a šlehačka na tvářích aktérů války - prostě velká legrace. Nyní zde máme pro Vás hru, ve které můžete na vlastní kůži, tedy přesněji tváři, poznat, jaké to je dostat zásah šlehačkou přímo do tváře.

Ať už je vám 5 nebo 50 let, Pie Face nabízí zábavu pro celou rodinu. Díky jednoduchým pravidlům a rychlému průběhu hry se nikdo nebude nudit. Je to ideální způsob, jak přinést rodinu a přátele dohromady a užít si spoustu zábavy.

Zatočíte ruletkou, která Vám ukáže číslo – kolikrát musíte otočit spouštěcím mechanismem zařízení. Přitom však nevíte, kdy přesně se spustí. Pokud nedostanete šlehačkovou ránu do tváře, získáte takový počet bodů, kolik ukazuje ruletka. Pokud se mechanismus spustí, máte smůlu, ale alespoň sladkou, šlehačkovou, ale žádné body nezískáte.
Šlehačku můžete případně nahradit pěnou na holení, ta ale chutná o něco hůře. V této hře určitě nejde o to vyhrát! Tady jednouše vyhrají všichni – skvělou zábavu a nekonečné výbuchy smíchu. S dětmi, přáteli, na párty.

30 podobných produktů ve stejné kategorii