PONOR NA ZKOUŠKU

Dopřejte mu zážitek pod vodní hladinou! Možná už někdy šnorchloval, ale s tímhle kurzem má možnost vyzkoušet si potápění s veškerou výbavou. Potřebuje jen plavky a ručník. Neopren, kyslíkovou láhev a vše potřebné dostane potápěč k dispozici. Dozví se, jak se pod vodou chovat.

1 400 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Jihomoravský kraj
  • Praha

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Dopřejte mu zážitek pod vodní hladinou! Možná už někdy šnorchloval, ale s tímhle kurzem má možnost vyzkoušet si potápění s veškerou výbavou. Potřebuje jen plavky a ručník. Neopren, kyslíkovou láhev a vše potřebné dostane potápěč k dispozici. Dozví se, jak se pod vodou chovat. Naučí se vše o bezpečnosti, jak vyrovnávat pod vodou tlak i jak správně dýchat. Dostane se až do hloubky 12 metrů. Čeká ho silný zážitek! Volit můžete z kurzů potápění v bazénu nebo na volné vodě.

REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 3 hodiny, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Potápění v bazénu

REGION: Jihomoravský kraj (Brno), DOBA TRVÁNÍ: 6 hodin, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Potápění v bazénu

Ponor na zkoušku

Program

Dopřejte svému gentlemanovi zážitek doslova z jiného světa! A to z toho podvodního! Pokud už mu nestačí domácí vana, bazén u sousedů či šnorchlováni v Chorvatsku, je na čase přitvrdit a dát mu šanci se skutečně potopit. V rámci tohoto testovacího ponoru, se Váš dobrodruh dozví vše o bezpečnosti, základním technickém vybavení, vyrovnávání tlaku a zásadách potápění. Navíc bude mít možnost se ponořit až do 12 metrů pod hladinu. Z vody zkrátka vyleze nový lovec perel, a to se určitě na příští společné dovolené může hodit.

Na výběr je několik variant tohoto kurzu potápění. Záleží pouze na Vás, zda zvolíte volnou vodu či bazén. Ponor do pěti či dvanácti metrů, nebo zda upřednostníte lokalitu, která Vám je nejblíže. Ať už zvolíte jakkoli, bude zážitek obsahovat školení zkušeným instruktorem ohledně základů potápění, bezpečnostní pravidla v rámci ponoru, sestavení výstroje v praxi, profi instruktora během celého ponoru a samozřejmě i zapůjčení neoprenu, pokud to podmínky vyžadují.

Podmínky

Vhodné pouze pro osoby starší 10 let pouze se souhlasem rodičů.

Počasí

Počasí na zážitek nemá vliv.  

Počet účastníků

Ponor je určen jen pro obdarovaného.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, pořizovat fotografie a natáčet videa.

Oblečení

Nutné jsou plavky a ručník. Potápěčská výbava bude zapůjčena.

Sezóna

Sezóna zážitku je celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.