Kurz jachtingu

Nechte ho zažít kouzlo na vodě! Vítr se mu opře do plachet, užije si plavbu na vlnách, bude jako zkušený mořský vlk! Kurz jachtingu je perfektní dárek pro sportovce, který miluje slunce, vodu a vítr ve vlasech. V kurzu se naučí základy tohoto prestižního sportu pro gentlemany. Teorií i praxí ho provede kvalifikovaný kapitán.

2 990 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Nechte ho zažít kouzlo na vodě! Vítr se mu opře do plachet, užije si plavbu na vlnách, bude jako zkušený mořský vlk! Kurz jachtingu je perfektní dárek pro sportovce, který miluje slunce, vodu a vítr ve vlasech. V kurzu se naučí základy tohoto prestižního sportu pro gentlemany. Teorií i praxí ho provede kvalifikovaný kapitán. Jachtař-začátečník se naučí s lodí vyplouvat, přistávat, křižovat proti větru, kotvit… Čeká ho luxusní plavba, při které se rozhodně nebude nudit!

REGION: Jihočeský kraj (Areál Landal Mariny), DOBA TRVÁNÍ: 1 den (6 hodin), POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Kurz jachtingu

Kurz jachtingu

Kurz jachtingu

Program

Ježdění na kajaku už je nuda? Co takhle si vyzkoušet ovládání skutečné lodi? Během jednodenního kurzu jachtingu se nadšenec naučí, jak vyplouvat, přistávat, křižovat proti větru nebo kotvit. U kormidla bude stát i zkušený kapitán, který se postará, aby vše hladce proběhlo a zodpoví zvídavé otázky. Součástí zážitku je i welcome drink. Zážitek je určen pro dvě osoby a trvá zhruba 6 hodin. Po této plavbě se nebude chtít nikomu vrátit zpět nohama na zem. Prostě jachtařská póóóóhoda na Lipně!

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy. Vhodné i pro děti od 10 let, pouze nutný doprovod dospělé osoby.

Počasí

Konání zážitku ovlivňuje aktuální stav počasí. Jízdu nelze uskutečnit při extrémních povětrnostních podmínkách (silný vítr, bouřka, vytrvalý déšť).

Čas kurzu jachtingu

Jednodenní projížďka trvá 6 hodin dle povětrnostních podmínek.

Diváci

Diváci jsou vítáni při vyplutí a při připlouvání. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Pro absolvování zážitku doporučujeme být připraven na hezké počasí (sluneční krém, brýle, čepice), tak i na chladnější počasí (větrovka, příp. pláštěnka). Pro absolvování zážitku je nutné obuv bez černé podrážky.

Sezóna 

Sezóna probíhá od května do října.

Rezervace termínu kurzu jachtingu

Rezervaci je třeba provést alespoň 3 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.