Víkend na plachetnici

Pruhované tričko, šortky, kapitánská čepice a dobrodružná dovolená na plachetnici, tohle je sen nejednoho chlapa pohodáře. Vyšlete ho na plavbu lodí s partou kamarádů, rodinou nebo svou milovanou a upozorněte ho, že tento víkend na pronajaté plachetnici na Lipně je kapitánem on. Na tuhle plavbu lodí nebude potřebovat kapitánský průkaz, pluje se "bez papírů".

6 900 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pruhované tričko, šortky, kapitánská čepice a dobrodružná dovolená na plachetnici, tohle je sen nejednoho chlapa pohodáře. Vyšlete ho na plavbu lodí s partou kamarádů, rodinou nebo svou milovanou a upozorněte ho, že tento víkend na pronajaté plachetnici na Lipně je kapitánem on. Na tuhle plavbu lodí nebude potřebovat kapitánský průkaz, pluje se "bez papírů". V přístavu ho zaškolí zkušený instruktor, který mu předá řadu jachtařských zkušeností. Plachetnice je lehce ovladatelná, zvládne ji i začátečník. Pak už se stačí jen nalodit a vyplout směr báječný víkend na vodě. Během dne si se svou posádkou vychutnají opalování na palubě, osvěžující koupání a spoustu zábavy. Večer zakotví pěkně při měsíčku a vyspí se pod hvězdami nebo v útulné kajutě v podpalubí. To bude paráda!

REGION: Jihočeský kraj (Lipno), DOBA TRVÁNÍ: 2 dny, POČET OSOB: 1 - 4, SPECIFIKACE: Plachtění na Lipně - s kajutou

Víkend na plachetnici

Plachtění na Lipně - s kajutou

Program

Vítr v zádech, šplouchání vody o boky lodi, parta kamarádů nebo rodina – to zní jako sen každého kapitána! Může se však vyplnit, a nemusí se za ním ani jezdit k moři do zahraničí. Kdepak, připravená plachetnice čeká v Lipně jenom na toho pravého dobrodruha.

Tahle plavba lodí se dá zmáknout i bez kapitánského průkazu. V přístavu totiž budoucího kapitána čeká školení od zkušeného kapitána. Vysvětlí mu, jak ovládat loď, a předá mu řadu jachtařských zkušeností.

K dispozici je jedna z plachetnicí: Jeanneau Flirt nebo Sun Way 20, každá je pro čtyři osoby. No, a může se vyrazit!

Celou posádku čekají tři dny neuvěřitelné dny plné větru v zádech, kormidlování, ale také opalování se na palubě a spaní pod hvězdami nebo v luxusní kajutě. Tak si držte čepice, dámy a pánové, vyráááážíme!

Co by měl kapitán vědět?

Při přebírání lodi se skládá vratná kauce 10.000 Kč. Na palubu není možné z hygienických důvodů brát s sebou psa. S sebou potřebujete vlastní spacák. V lodi je plynový vařič a wc. V ceně je 5 litrů pohonných hmot (plachetnice má přívěsný motor), nad toto množství se doplácí - motor má spotřebu 2 litry na hodinu, tj. 70 Kč/hod.

Podmínky pro plachtění bez řidičáku

Vhodný pro muže i ženy.

Počasí

Projížďku nelze uskutečnit při extrémních povětrnostních podmínkách - silný vítr (nad 15 m/s), bouřce či vytrvalém dešti.

Čas

Zážitek je dvoudenní - nástup na plachetnici je večer předem po 19. hod. (např. nástup v pátek po 19. hod., plachtění celou sobotu a v neděli cca do 16 hodin).

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro max. 4 osoby.

Oblečení

Obdarovaní by měli být připraveni jak na hezké počasí (opalovací krém, sluneční brýle, čepici), tak i na možnost chladnějšího počasí a přeháněk (větrovku atd.). Pro absolvování zážitku je nutné mít boty bez černé podrážky!

Sezóna plachtění

Květen – 15. říjen.

Měli byste vědět

Pro absolvování zážitku není nutné vlastnit průkaz VMP („řidičák“ na loď).

V ceně zážitku jsou zahrnuty pohonné hmoty.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést co nejdříve. Ideálně již na samém začátku sezóny, termíny bývají velice obsazené.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.