Plavba lodí po Vltavě

Labuť sem, labuť tam, všude kam se podívá. A ta panoramata, vidíš to, Pepo? Ať už je to romantik či požitkář, propluje krajinou nevšedních dní a uvidí ty nejlepší pražské památky a panoramata z paluby lodi. To nemá chybu! Plavba po Vltavě v Praze je romantika sama o sobě - ve dne v noci, vždy ve dvou, hodinu či dvě.

1 500 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Labuť sem, labuť tam, všude kam se podívá. A ta panoramata, vidíš to, Pepo? Ať už je to romantik či požitkář, propluje krajinou nevšedních dní a uvidí ty nejlepší pražské památky a panoramata z paluby lodi. To nemá chybu! Plavba po Vltavě v Praze je romantika sama o sobě - ve dne v noci, vždy ve dvou, hodinu či dvě. Zároveň mu můžete na palubě dopřát kávičku, dezertík nebo luxusní oběd či večeři při svitu svíček. Vyplouvá se od Čechova mostu a za rohem už vykukuje Pražský hrad. Co víc si přát než výlet lodí po Vltavě, óóóó!


REGION: Praha,  POČET OSOB: 2,  DOBA TRVÁNÍ: 2 hodiny, SPECIFIKACE: Plavba centrem Prahy s obědem


Plavba lodí po Vltavě

  • Plavba centrem Prahy s obědem

Plavba centrem Prahy

Plavba začíná a končí u Čechova mostu. Během ní bude výhled na letenské sady a hned za nimi nejznámější pražské panorama s Pražským hradem. Pod hradem každého okouzlí malebná Kampa a pak už honem ke Karlovu mostu. Ale tím plavba nekončí! Pokračuje se k Rudolfinu a Štvanici. A pak? To bude překvapení! Plavba je určena pro dvě osoby a trvá dvě hodiny. Během plavby čeká na námořníky skvělý oběd formou bufetu, při kterém budou výhledy opravdu ojedinělé.

Počasí

Konání zážitku ovlivňuje aktuální stav počasí. Plavby se nekonají při I.,II. a III. povodňovém stupni, nárazovém větru a jiných povětrnostních podmínkách.

Počet účastníků

Pro 2 osoby.

Diváci

Diváci nemohou být přítomni.

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení. Je vhodné se obléci dle aktuálního počasí.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně v předem vypsaných termínech. Termíny se vypisují 3 - 6 měsíčně (záleží na ročním období). 

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň dva týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.