Rande v jeskyni

Duší romantik a srdcem dobrodruh? Vykouzlete mu úsměv na tváři a překvapte ho randícím zážitkem na netradičním místě. Záživné rande v jeskyni s přilbou, čelovkou a v kombinéze nadchne každého dobrodružného romantika. Z hlubokého jeskynního systému Moravského krasu bude nadšený! Je to svět, ze kterého čiší respekt a pokora.

4 950 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL26.04.
Osobní odběr – Zásilkovna29.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Duší romantik a srdcem dobrodruh? Vykouzlete mu úsměv na tváři a překvapte ho randícím zážitkem na netradičním místě. Záživné rande v jeskyni s přilbou, čelovkou a v kombinéze nadchne každého dobrodružného romantika. Z hlubokého jeskynního systému Moravského krasu bude nadšený! Je to svět, ze kterého čiší respekt a pokora. Sestoupí do hloubky 40 metrů a po překonání všech plazivek a průlezů ho na dně jeskyně čeká zasloužené šampaňské. Randící páreček provede jeskynní kaskádou instruktor, který pořídí i pár fotek jako vzpomínku na tento nezapomenutelný zážitek. To chce jeskynní pusu!

REGION: Jihomoravský kraj (Ostrov u Macochy), DOBA TRVÁNÍ: 120 minut, POČET OSOB: 2 , SPECIFIKACE: Rande v jeskyni

Rande v jeskyni

Rande v jeskyni

Program

Jeskynní romantika? Že to nejde? Tak o tom přesvědčí každého dobrodruha tento zážitek. Dvojice se vydá do hlubin jeskyní v Moravském kraju. Provazové žebříky, zákeřné průlezy, plazení se, to všechno prověří vztah mezi dvěma nadšenci. Společně také zažijí mnoho okamžiků v naprosté tmě a tichu. Dobrodružnou dvojici doprovodí instruktor, který pořídí i pár fotek, aby na tento okamžik nikdo nezapomněl. Tohle bude přímo jeskynní róóóómantika!

Podmínky

Zážitek není vhodný pro osoby s výraznou nadváhou a pro osoby trpící strachem z malých prostor.

Počasí

Počasí nemá na zážitek vliv. 

Čas

120 min. 

Počet účastníků

Na zážitek se vypraví pouze obdarovaní a zkušený průvodce, aby se v jeskyních neztratili.

Diváci

Diváci nemohou být přítomni.

Oblečení

Pro absolvování zážitku je dobré vzít si pohodlné oblečení. Kombinéza a přilba s čelovkou bude zapůjčena. Pro absolvování zážitku je dobré mít pevnou obuv.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně, ale nelze ho realizovat v případě povodní.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.