Dětské plovací ploutve 17-20 cm

Chcete, aby vaše dítě plavalo jako olympionik? S těmito ploutvemi na se bude cítí jako ryba ve vodě! Šnorchlování poskytne vašemu dítěti ještě lepší zážitek, když se jeho nohy změní v ploutve!

185 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

5572

5903039727335

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL26.04.
Osobní odběr – Zásilkovna29.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Chcete, aby vaše dítě plavalo jako olympionik? S těmito ploutvemi na se bude cítí jako ryba ve vodě! Šnorchlování poskytne vašemu dítěti ještě lepší zážitek, když se jeho nohy změní v ploutve! Nechte své dítě objevovat mořský svět, plavat se zajímavými rybami a obdivovat jedinečné korály! Každý pohyb nohy mladého průzkumníka ho posune dál než bez ploutví a čím více dítě propluje, tím zajímavější objevy ho potkají! Trénink v ploutvích umožní mladému plavci rychleji rozvíjet svaly spodní části těla, díky čemuž bude rychlejší a obratnější, i když si je svlékne! Můžete si je vzít všude s sebou! Na koupaliště, k jezeru, k moři nebo k oceánu plnému korálových útesů! Bez problémů odolávají vlivům různých podmínek prostředí i slané, sladké a chlorované vody. Nezaberou mnoho místa, takže je můžete vložit do kufru, cestovní tašky nebo auta bez obav z nedostatku místa!

Velikost ploutví bude ideální pro děti!
Díky nastavitelnému popruhu se při silnějším švihu nemusíte bát, že ploutev spadne z nohy dítěte! Do každého pohybu bude moci dítě vložit veškerou sílu svých nohou, aby dosáhlo co nejvyšší rychlosti! Nazouvání ploutví je mimořádně pohodlné a rychlé a po nastavení popruhu zůstanou pevně na nohou.

Doporučená velikost: 28/32

Rozměry:

  • celá ploutev: 24 cm x 12 cm x 3 cm
  • vnitřní rozměry: 11,5 x 7 cm x 3,7 cm
  • maximální délka popruhu: 23 cm
  • max délka chodidla: cca 20 cm
  • Rozměry balení: 43cm x 17cm x 8cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii