Sedací vak ECOPUF - Rajko L - Limited edition

Přinášíme Vám krásný barevný sedací vak Rajko. Jde o limitovanou edici. Vyrobených bylo jen 20 kusů. Vak je vyroben z bavlny. Jeho velikost je univerzální.

1 720 Kč s DPH

1 890 Kč

-170 Kč

Zboží máme skladem

Nové

EF9002

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.05.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Přinášíme Vám krásný barevný sedací vak Rajko. Jde o limitovanou edici. Vyrobených bylo jen 20 kusů. Vak je vyroben z bavlny. Jeho velikost je univerzální. Vhodný pro velké i malé. Pohodlně si na něm posedí i dospělý. Nezabírá mnoho místa ale zároveň garantuje dostatečně pohodlí pro každého. Jeho kvalitu a design ocení určitě každý z nás. Díky přezce bude jeho přenášení jednoduché a nenáročně i pro děti. Součástí sedacího vaku je i vnitřní obal. Poskytuje velmi kvalitní a pohodlné sezení. Všestranný model, který si zamilujete na první pohled. Sedací vak je naplněn pružným granulátem vyrobeného z nejkvalitnějšího materiálu, který zaručuje životnost po dlouhou dobu.


Jako výplň používáme jen ty nejkvalitnější polystyrenové kuličky na které poskytujeme záruku 6 měsíců. U nás se Vám tedy nestane, že Vám bude sedací vak vyplněn neoriginálním granulátem nebo regranulát, který dokonce škodí Vašemu zdraví.

Sedací vaky Ecopuf jsou zárukou kvality, trvanlivosti což dokazuje i záruka na výplň 6 měsíců kterou nenabízí žádný výrobce sedacích vaků. Hlavní rozdíl od klasických sedaček je, že nemají pevnou základnu takže se perfektně přizpůsobí Vašemu tělu co Vám poskytne pohodlí a relax.

Specifikace
Objem340 L
Výška135cm
Základna85 cm
ZnačkaEcopuf
MaterialBavlna
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
30 podobných produktů ve stejné kategorii