Suchý bazén s guličkami Enjoy Black

Suchý bazén umí být ideální zábavou pro dětičky. Nevíte jak obdarovat malého šibala, který ani chvilku neposedí. Posaďte ho do tohoto bazénku ve kterém se dokáže skvěle vyhrát a pobavit.

1 950 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Barva míčků: šedá, mentolová, bílá

Mezi dětmi neuvěřitelně oblíbený produkt! Spojuje zábavu se vzděláváním. Barevné míčky přiložené k bazénu podporují smyslový vývoj dítěte, starají se také o rozvoj motoriky. Suchý bazén je ideální zábavou pro dětičky. Nevíte jak obdarovat malého šibala, který ani chvilku neposedí. Posaďte ho do tohoto bazénku ve kterém se dokáže skvěle vyhrát a pobavit. Skvělý dárek pro děti v každé věkové kategorii, k oslavě narozenin, svátek, nebo jen tak pro radost!

Suchý bazén Flumi je vyroben z příjemné Velvet tkaniny.

Pozitivně působí na první kroky a pomáhá děťátku udržet rovnováhu. Děti se mohou držet stěn bazénku a snažit se znovu postavit, díky čemuž se dokážou naučit chodit. V případě maličkých dětí může brouzdaliště sloužit jako ohrádka, nebo dokonce prostor na hraní. Vysypte míčky z bazénku a dejte tam děťátku pár hraček. Dítě se dokáže pobavit v ohraničeném prostoru a tak víte, že je Vaše dítě v bezpečí. Přestože je bazének dostatečně velký i pro 2 děti je prostorově nenáročný a barevně neutrální, díky čemuž zapadne do každého interiéru.

Značka Flumi používá nejkvalitnější materiály, dbá na bezpečnost a zdraví nejmenších zákazníků. Použité barvy dokonale zapadnou do každého interiéru. Bazén bude dokonalým místem pro hraní nejen v dětském pokoji, ale také v obývacím pokoji, zahradě či na terase.

Bazén je certifikován OEKO-TEX, přičemž míčky nesou označení CE. To znamená, že materiály, ze kterých bylo zboží vyrobeno, byly důkladně testovány. Certifikáty potvrzují, že celý výrobek je netoxický a bezpečný pro děti i životní prostředí.

K výrobě bazénů Flumi používáme výhradně přírodní lepidla na vodu, která jsou na rozdíl od chemických lepidel zcela bezpečná při kontaktu s dětmi. Bazén je vyroben z měkké pěny zajišťující bezpečnost dítěte při těch nejbláznivějších hrách. Pěna je vyrobena z přiměřené hustoty, která zajišťuje stabilitu produktu. Potah se zapíná na zip pro snadné čištění. Lze prát v pračce na 30 stupňů.

Rozměry bazénu:

  • Vnitřní průměr: 75 cm
  • Vnější průměr: +/- 80 cm
  • Tloušťka stěny (okraje): 5 cm
  • Tloušťka dna: 3 cm
  • Výška: 40 cm

Velikost míčku: Průměr 7 cm


SPECIFIKACE

  • barva bazénku: Černá
  • věk: 0+
  • Ručně šitý
  • materiál: tkanina (95% bavlna + 5% elasten) + pěna
  • certifikáty: OEKO-TEX® standard 100, CE, EN 71
  • hmotnost: 3,7 kg
  • Vhodný pro kluky i holky.


Co je OEKO-TEX Standard 100
OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, kterým jsou označovány materiály a výrobky, které splňují přísná mezinárodní kritéria pro kvalitu a zdravotní nezávadnost ve všech úrovních produkce (výroba, tkaní…). Všechny materiály a výrobky označené tímto certifikátem jsou bezpečné a neobsahují žádné zdraví a životnímu prostředí škodlivé nebo nebezpečné látky.

V testovaných látkách se sleduje zejména přítomnost chemických látek jako jsou například pesticidy, těžké kovy, formaldehyd, chlorované organické nosiče, barviva a konzervační látky, nebo jakékoli jiné látky, které by mohly být původcem alergických reakcí. Toto jsou věci velmi důležité při sledování textilií, které jsou v přímém kontaktu s pokožkou. Čím přímější kontakt s pokožkou, tím přísnější jsou kritéria.

Materiály a výrobky jsou pravidelně prověřovány (každý rok) a v případě zjištění odchylek je certifikát odebrán.

Míčky jsou vyrobeny z netoxického, kvalitního materiálu. Jsou pevné, ale zároveň i mírně elastické. Kuličky do bazénu splňují podmínky certifikátu CE.