Suchý bazén s kuličkami 200ks - Lama

Mezi dětmi neuvěřitelně oblíbený produkt! Spojuje zábavu se vzděláváním. Barevné míčky přiložené k bazénu podporují smyslový vývoj dítěte, starají se také o rozvoj motoriky.

1 800 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

Popis výrobku
Popis výrobku

Barva míčků: světle šedá, tmavě šedá, bílá

Mezi dětmi neuvěřitelně oblíbený produkt! Spojuje zábavu se vzděláváním. Barevné míčky přiložené k bazénu podporují smyslový vývoj dítěte, starají se také o rozvoj motoriky. Suchý bazén je ideální zábavou pro dětičky. Nevíte jak obdarovat malého šibalu, který ani chvilku neposedí. Posaďte ho do tohoto bazénku, ve kterém se dokáže skvěle vyhrát a zabavit. Skvělý dárek pro děti v každé věkové kategorii, na oslavu narozenin, svátek, nebo jen tak pro radost!

Suchý bazén Flumi je vyroben z příjemné Velvet tkaniny.

Pozitivně působí na první kroky a pomáhá děťátku udržet rovnováhu. Děti se mohou držet stěn bazénku a snažit se znovu postavit, díky čemuž se dokážou naučit chodit. V případě maličkých dětí může brouzdaliště sloužit jako ohrádka, nebo dokonce prostor na hraní. Vysypte míčky z bazénku a dejte tam děťátku pár hraček. Dítě se dokáže pobavit v ohraničeném prostoru a tak víte, že je Vaše dítě v bezpečí. Přestože je bazének dostatečně velký i pro 2 děti je prostorově nenáročný a barevně neutrální, díky čemuž zapadne do každého interiéru.

Značka Flumi používá nejkvalitnější materiály, dbá na bezpečnost a zdraví nejmenších zákazníků. Použité barvy dokonale zapadnou do každého interiéru. Bazén bude dokonalým místem pro hraní nejen v dětském pokoji, ale také v obývacím pokoji, zahradě či na terase.

Bazén je certifikován OEKO-TEX, přičemž míčky nesou označení CE. To znamená, že materiály, ze kterých bylo zboží vyrobeno, byly důkladně testovány. Certifikáty potvrzují, že celý výrobek je netoxický a bezpečný pro děti i životní prostředí.

K výrobě bazénů Flumi používáme výhradně přírodní lepidla na vodu, která jsou na rozdíl od chemických lepidel zcela bezpečná při kontaktu s dětmi. Bazén je vyroben z měkké pěny zajišťující bezpečnost dítěte při těch nejbláznivějších hrách. Pěna je vyrobena z přiměřené hustoty, která zajišťuje stabilitu produktu. Potah se zapíná na zip pro snadné čištění. Lze prát v pračce na 30 stupňů.

Rozměry bazénu:

  • Vnitřní průměr: 75 cm
  • Vnější průměr: +/- 80 cm
  • Tloušťka stěny (okraje): 5 cm
  • Tloušťka dna: 3 cm
  • Výška: 40 cm

Velikost míčku: Průměr 7 cm

SPECIFIKACE

  • barva bazénku: Růžová
  • věk: 0+
  • Ručně šitý
  • materiál: tkanina (95% bavlna + 5% elasten) + pěna
  • certifikáty: OEKO-TEX® standard 100, CE, EN 71
  • hmotnost: 3,7 kg
  • Vhodný pro kluky i holky.


Co je OEKO-TEX Standard 100


OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, kterým jsou označovány materiály a výrobky, které splňují přísná mezinárodní kritéria pro kvalitu a zdravotní nezávadnost ve všech úrovních produkce (výroba, tkaní…). Všechny materiály a výrobky označené tímto certifikátem jsou bezpečné a neobsahují žádné zdraví a životnímu prostředí škodlivé nebo nebezpečné látky.

V testovaných látkách se sleduje zejména přítomnost chemických látek jako jsou například pesticidy, těžké kovy, formaldehyd, chlorované organické nosiče, barviva a konzervační látky, nebo jakékoli jiné látky, které by mohly být původcem alergických reakcí. Toto jsou věci velmi důležité při sledování textilií, které jsou v přímém kontaktu s pokožkou. Čím přímější kontakt s pokožkou, tím přísnější jsou kritéria.

Materiály a výrobky jsou pravidelně prověřovány (každý rok) a v případě zjištění odchylek je certifikát odebrán.

Míčky jsou vyrobeny z netoxického, kvalitního materiálu. Jsou pevné, ale zároveň i mírně elastické. Kuličky do bazénu splňují podmínky certifikátu CE.