VYHLÍDKOVÝ LET VĚTRONĚM

Adrenalin pro drsňáky, ale na pohodu. Lano tažného letadla cca v 500 metrech nad zemí mizí v dáli a najednou je absolutní ticho. Ten pocit letět jako dravý pták a kroužit nad vrcholky hor je nezapomenutelný! Darujte vzdušnému nadšenci senzační let větroněm, během kterého ho nebude rušit žádný hluk motoru. 

1 750 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Jihomoravský kraj
  • Středočeský kraj
  • Moravskoslezský kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.04.
Osobní odběr – Zásilkovna04.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Adrenalin pro drsňáky, ale na pohodu. Lano tažného letadla cca v 500 metrech nad zemí mizí v dáli a najednou je absolutní ticho. Ten pocit letět jako dravý pták a kroužit nad vrcholky hor je nezapomenutelný! Darujte vzdušnému nadšenci senzační let větroněm, během kterého ho nebude rušit žádný hluk motoru. Větroň totiž využívá ke svému letu stoupavé termické proudy, díky kterým střídavě nabírá výšku a poté klouže vzduchem. S obdarovaným se proletí zkušený pilot, který se postará o fantastický letecký zážitek a on se budete jen kochat. Letovou trasu si po domluvě s pilotem určí sám. Předletovou přípravu, samotný let i bezpečný návrat na zem zajistí pilot. Teď už jez zbývá zamávat a vzhůru do obláááák!

REGION: Středočeský kraj (Zbraslavice), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut let + přípravaPočet osob: 1, SPECIFIKACE: Let větroněm

REGION: Moravskoslezský kraj (Dolní Benešov), DOBA TRVÁNÍ: 20 minut let + přípravaPočet osob: 1, SPECIFIKACE: Let větroněm

REGION: Jihomoravský kraj (Vyškov), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut let + přípravaPočet osob: 1, SPECIFIKACE: Let větroněm

Let větroněm

Let větroněm

Program

Po krátké předletové přípravě a komentáři k letu absolvuje klient se svým pilotem zvolenou trasu. Do vzduchu se kluzák dostane pomocí vlastního motoru. Větroně jsou konstruovány tak, aby klouzaly vzduchem. K tomu pomáhá síla zvaná vztlak. Za určitých meteorologických podmínek může kluzák i stoupat. Bááááječnou vyhlídku z výšky si posádka užije v naprostém tichu.

Let absolvujete v kluzáku L-13 Blaník, SF 34 Delphin, Grob G-103 Twin Astir nebo L-13SE

Podmínky

Letu větroněm se mohou zúčastnit dospělí i děti od 15 let. Děti a mládež od 15 do 18 let pouze se souhlasem rodičů. Minimální výška pro absolvování zážitku je 120 cm a hmotnost 40 kg.

Počasí

Let je závislý na aktuálním počasí. Nevhodný je silný vítr a déšť. V takovém případě se let přesouvá na jiný termín dle přání zákazníka.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro jednu osobu.

Diváci

Diváci mohou pozorovat předletovou přípravu a start přímo na ploše. Mohou fotografovat a filmovat.

Oblečení

Vhodné je sportovní oblečení a sportovní obuv. V chladném počasí je nutné se důkladně obléci. Ve dnech s intenzivním slunečním zářením je dobré mít sluneční brýle.

Sezóna

Zážitek je možné si užít od dubna do září.

Rezervace termínu

Termín je třeba rezervovat alespoň 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.