Minikurz paraglidingu

Chce zažít ten pocit maximální svobody a proletět se nad horama jako pták? Je to drsňák a adrenalinový nadšenec? Kurz paraglidingu mu ukáže, jaké to je, proletět se bez řevu motorů a vznášet se vzduchem v naprostém tichu. Během tohoto minikurzu si vyzkouší nejen létání, ale také se dozví zajímavosti z meteorologie a osvojí si základní bezpečnostní předpisy.

3 500 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Moravskoslezský kraj
  • Liberecký kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Chce zažít ten pocit maximální svobody a proletět se nad horama jako pták? Je to drsňák a adrenalinový nadšenec? Kurz paraglidingu mu ukáže, jaké to je, proletět se bez řevu motorů a vznášet se vzduchem v naprostém tichu. Během tohoto minikurzu si vyzkouší nejen létání, ale také se dozví zajímavosti z meteorologie a osvojí si základní bezpečnostní předpisy. Škola paraglidingu trvá tři až pět hodin. V praktickém nácviku se naučí odstartovat padák do vzduchu a pod dohledem zkušeného instruktora si zkusí své první nízké lety na padáku. Výcvik je realizován v bezpečném terénu pro začátečníky a nic nebrání tomu rozeběhnout se vstříc paráááádnímu paraglidingovému zážitku.

REGION: Liberecký kraj (okres Liberec), DOBA TRVÁNÍ: cca 3 - 5 hodin, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Minikurz paraglidingu

REGION: Moravskoslezský kraj (Moravskoslezské Beskydy), DOBA TRVÁNÍ: 6 - 8 hodinPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Minikurz paraglidingu

Minikurz paraglidingu

Minikurz paraglidingu

Program Liberecko

Naprostá svoboda a létat si jako pták? Tak to je přesně minikurz paraglidingu. Díky němu se každý účastník dozví základní informace z meteorologie a bezpečnostní předpisy. A když už bude dost teorie, tak se jde konečně do praktického výcviku! Tam se odvážlivec naučí odstartovat padák do vzduchu a taky se pokusí o své první nízké lety na padáku. Po boku bude vždy zkušený instruktor, který nenechá nikoho na holičkách a dohlédne na to, aby vše bylo naprosto bezpečné. Škola paraglidingu trvá 3 až 5 hodin a probíhá v Liberci.

Program Beskydy

Naprostá svoboda a létat si jako pták? Tak to je přesně minikurz paraglidingu. Díky němu se každý účastník dozví základní informace z meteorologie a bezpečnostní předpisy. A když už bude dost teorie, tak se jde konečně do praktického výcviku! Tam se odvážlivec naučí odstartovat padák do vzduchu a taky se pokusí o své první nízké lety na padáku. Po boku bude vždy zkušený instruktor, který nenechá nikoho na holičkách a dohlédne na to, aby vše bylo naprosto bezpečné. Škola paraglidingu trvá 3 až 5 hodin a probíhá v Moravskoslezských Beskydech.

Podmínky

Mladiství i dospělí od 15 let věku. Mladiství od 15let do 18let pouze se souhlasem zákonného zástupce.

Počasí

Kurz nelze pořádat za deště nebo silného větru a bouřek. Rozhodnutí o konání zážitku je vždy na provozovateli.

Počet účastníků

Poukaz je určen pro jednu osobu, kurzu se ovšem může zúčastnit více žáků.

Diváci

Jsou vítáni a mohou vše dokumentovat.

Oblečení

Pro absolvování kurzu je vhodné se obléci sportovně.

Sezóna

Duben - říjen.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést minimálně 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.