Motorový paragliding

Pokud je drsňák a talent od přírody na všechny adrenalinové sporty nebo jen touží vyzkoušet si něco nového, je pro něj motorový paragliding v tandemu ta správná volba. Pohled z ptačí perspektivy je prostě kráááása! Paragliding s motorem je let s motorovým padákem společně s profesionálním pilotem.

3 199 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Moravskoslezský kraj - 15 minut let + příprava
  • Moravskoslezský kraj - 30 minut let + příprava

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pokud je drsňák a talent od přírody na všechny adrenalinové sporty nebo jen touží vyzkoušet si něco nového, je pro něj motorový paragliding v tandemu ta správná volba. Pohled z ptačí perspektivy je prostě kráááása! Paragliding s motorem je let s motorovým padákem společně s profesionálním pilotem. Drsňák se podívá daleko, a přitom poletí dostatečně pomalu, aby si mohl ty pohledy vychutnat do sytosti. A když bude chtít, může jít po hlavě i do akrobatického letu. Lepší než letadlo nebo balón, motorový paragliding v tandemu ho uchvátí!

REGION: Moravskoslezský kraj (okres Frýdek-Místek), POČET OSOB: 1, SPECIFIKACEMotorový paragliding (s vrtulí)

  • DOBA TRVÁNÍ: 15 minut let + příprava
  • DOBA TRVÁNÍ: 30 minut let + příprava


REGION:
 Královéhradecký kraj (Jaroměř), POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Motorový paragliding (s vrtulí)

  • DOBA TRVÁNÍ: 15 minut let + příprava
  • DOBA TRVÁNÍ: 30 minut let + příprava

Motorový paragliding

Motorový paragliding (s vrtulí)

Program

Tento adrenalinem nadupaný zážitek začíná krátkou instruktáží a ponaučením o bezpečnosti. Ale pak už honem do vzduchu! Po celou dobu letu bude s letcem profesionální pilot, který se postará o to, aby vše proběhlo v maximálním bezpečí. Motorový paragliding je ideální volbou pro kochání se krajinou, protože je tak akorát rychlý. Let probíhá v Jaroměři a trvá 15 minut. Létat si nespoutaně jako pták a kolem krásná příroda, to bude kráááása!

Podmínky

Vhodný pro muže, ženy i děti. Osoby mladší 18 let pouze s písemným souhlasem obou rodičů nebo zákonných zástupců. Není vhodné pro osoby s onemocněním srdce. Let je vhodný pro osoby se sníženou pohybovou schopností, celou dobu letu sedí v sedačce.

Počasí

K létání je nutné počasí bez sněžení a deště, dobrá dohlednost a dobrý vítr. Rozhodnutí o konání zážitku je vždy na provozovateli.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, můžou fotografovat i filmovat na odletové ploše a při přistání. Musí se ale řídit pokyny instruktora..

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Měli byste vědět

V případě volby jiného vzletového místa je nutné se řídit platnými předpisy a povolenými letovými prostory v ČR, se kterými Vás seznámí náš pilot. Vzletová a přistávací plocha musí být plocha min. 50x50 metrů, v rovině nebo mírném kopci svažitém ve směru vzletu. Povrch tráva do 10 cm nebo pevná plocha. Doprava na jiné místo, které si zvolíte, není zahrnuta v ceně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.