Pilotem motorového rogala na zkoušku

Je to romantik s duší dobrodruha a adrenalin ve vzduchu mu není cizí? Darujte mu jedinečný zážitek v podobě ukázkového letu motorovým rogalem. V mžiku se stane pilotem motorového rogala na zkoušku. Uáááá, je to opravdu úlet! Výhledy z výšky na krajinu pod ním jsou famózní. 

2 899 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Je to romantik s duší dobrodruha a adrenalin ve vzduchu mu není cizí? Darujte mu jedinečný zážitek v podobě ukázkového letu motorovým rogalem. V mžiku se stane pilotem motorového rogala na zkoušku. Uáááá, je to opravdu úlet! Výhledy z výšky na krajinu pod ním jsou famózní. Zkušený pilot instruktor si ho vezme do parády, seznámí ho se základy rogalového létání a bude na něj dohlížet při samotném pilotování rogala.. Garantujeme úžasný zážitek z létání plný svobody.

REGION: Plzeňský kraj (Erpužice), DOBA TRVÁNÍ: 20 minut letu + přípravaPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Let motorovým rogalem

Pilotem motorového rogala na zkoušku

Program

Motorové rogalo vám nabídne zážitek z létání, jaký vám nezprostředkuje žádné letadlo nebo vrtulník. Budete v přímém kontaktu se vzduchem, budete mít neomezený výhled a budete se cítit naprosto svobodní.

V průběhu zážitku vás čeká nejprve seznámení se světem sportovního ultralehkého létání a předletová příprava, poté samotný 20 minutový let se zkušeným pilotem - instruktorem a na závěr nezbytný poletový briefing.

V průběhu letu si za asistence lektora sami vyzkoušíte, co všechno obnáší takové řízení motorového rogala.

Program kurzu:

• cca 30 minut seznámení se sportovním ultralehkým létáním

• cca 30 minut předletová příprava

• 20 minut let

• cca 10 minut poletový briefing

Měli byste vědět

S sebou do vzduchu si můžete vzít vlastní fotoaparát nebo kameru, je však potřeba je mít pevně uchycené, aby vám při letu nevypadly.

Podmínky kurzu

Vhodné pro muže i ženy, u osob mladších 18 let je potřeba souhlas zákonného zástupce. Minimální věková hranice je 14 let. Dobrá zdravotní způsobilost nutná. Maximální hmotnost účastníka je 110kg.

Počasí

Předpokladem je pěkné jasné nebo polojasné počasí s odpovídající viditelností, kterou posoudí instruktor, nemělo by pršet ani sněžit, nelétá se za bouřek a při větru silnějším než 7 m/s. Ideální podmínky pro let jsou především ráno a k večeru.

Čas

CCelkový čas je cca 1,5 hodiny, dle délky předletové přípravy a poletového briefingu.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni ve vymezeném prostoru u přistávací dráhy. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Pro absolvování zážitku je nutné mít pevnou obuv. Pro absolvování zážitku je vhodné teplé sportovní pohodlné oblečení a rukavice. Doporučujeme také slunečné brýle při slunečném počasí. Na místě lze zapůjčit rukavice a leteckou kombinézu.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně kromě velmi chladných dnů. Nejideálnější podmínky panují od května do listopadu.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést minimálně 3 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.