Pilotem vrtulníku

Od mala ho lákají letadla a vrtulníky? Zasní se pokaždé, když uslyší ve vzduchu zvuk vrtulí? Dopřejte mu možnost stát se pilotem vrtulníku na zkoušku. Pokud miluje volnost pohybu a adrenalin, je pilotování vrtulníku přesně ten pravý dárek pro něj. Vyzkouší si, jestli má talent na řízení vrtulníku a zda dokáže s klidem řešit nouzové situace.

11 900 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Jihomoravský kraj
  • Středočeský kraj
  • Královéhradecký kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL19.04.
Osobní odběr – Zásilkovna22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Od mala ho lákají letadla a vrtulníky? Zasní se pokaždé, když uslyší ve vzduchu zvuk vrtulí? Dopřejte mu možnost stát se pilotem vrtulníku na zkoušku. Pokud miluje volnost pohybu a adrenalin, je pilotování vrtulníku přesně ten pravý dárek pro něj. Vyzkouší si, jestli má talent na řízení vrtulníku a zda dokáže s klidem řešit nouzové situace. Stráví úžasný den mezi vrtulníky a dalšími leteckými dobrodruhy. Pozor, už letí, záááážitek je to nezapomenutelný!

REGION: Středočeský kraj (Sazená), DOBA TRVÁNÍ: 60 minut letu + přípravaPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Klasický kurz pilotování vrtulníku R44

REGION: Královéhradecký kraj (Hradec Králové), DOBA TRVÁNÍ: 30 minut letu + přípravaPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Exkluzivní kurz pilotování vrtulníku R22

REGION: Jihomoravský kraj (Brno), DOBA TRVÁNÍ: 30 minut letu + přípravaPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Exkluzivní kurz pilotování vrtulníku R44

Pilotem vrtulníku

  • Klasický kurz pilotování vrtulníku R44

Program kurzů

Pilotem vrtulníku na zkoušku? To je snad sen každého muže! Během tohoto zážitku se každý odvážlivec seznámí s kompletními informacemi o létání vrtulníkem. Nejdříve společně s pilotem naplánuje let, zakreslí trasu v mapě, zkontroluje aktivaci vzdušných prostorů, naprogramuje palubní přístroje, zjistí aktuální meteorologické podmínky, provede předodletovou prohlídku vrtulníku a poslechne si, jak požádat o povolení ke startu. A pak už se vrtule roztočí a jde se směrem vzhůru! K dispozici je 4místný vrtulník Robinson R44 a budou v něm další dva účastníci. Každý člen posádky bude minimálně 15 - 20 minut plnit simulovanou funkci 2. pilota na pravém předním sedadle vedle kapitána. Kurz trvá 3 - 4 hodiny a probíhá v Sazené.

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy od 16 let. Mladší osoby pouze v doprovodu (nebo souhlasem) rodiče.

Počasí

Předpokladem je pěkné počasí, nemělo by pršet ani sněžit.

  • Exkluzivní kurz pilotování vrtulníku R22

Program kurzů

Pilotem vrtulníku na zkoušku? To je snad sen každého muže! Během tohoto zážitku se každý odvážlivec seznámí s kompletními informacemi o létání vrtulníkem. Nejdříve společně s pilotem naplánuje let, zakreslí trasu v mapě, zkontroluje aktivaci vzdušných prostorů, naprogramuje palubní přístroje, zjistí aktuální meteorologické podmínky, provede předodletovou prohlídku vrtulníku a poslechne si, jak požádat o povolení ke startu. A pak už se vrtule roztočí a jde se směrem vzhůru! K dispozici je 2místný vrtulník Robinson R22. Kurz trvá 2 - 3 hodiny a probíhá v Sazené.

Počet účastníků

Pro 1 osobu. Společně s Vámi a pilotem budou ve vrtulníku s Vámi ještě další dva účastníci.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, můžou fotografovat i filmovat.

Oblečení a vybavení

Vezměte si na sebe sportovní oblečení, s sebou něco na psaní a na poznámky a fotoaparát, abyste zdokumentovali zážitky své a svých pilotních kolegů. Kabina vrtulníku je v zimě vytápěná.

Sezóna

Celoročně.

Rezervace termínu

Alespoň měsíc dopředu, dle vypsaných termínů.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.