Letecký trenažér Boeing 737

Boeing 737 je letadlo určené na krátké až střední tratě a s více než 5.000 prodanými kusy je nejúspěšnějším dopravním letadlem všech dob. Právě vy si můžete jeho řízení vyzkoušet na leteckém simulátoru Boeing 737 ng.

2 270 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL19.04.
Osobní odběr – Zásilkovna22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Boeing 737 je letadlo určené na krátké až střední tratě a s více než 5.000 prodanými kusy je nejúspěšnějším dopravním letadlem všech dob. Právě vy si můžete jeho řízení vyzkoušet na leteckém simulátoru Boeing 737 ng.

Je postaven na přesných kopiích panelů kokpitu a avionických modulů vyrobených CNC stroji. Páteř systému trenažéru Boeing tvoří několik výkonných serverů, které zajištují grafickou vizualizaci s rozlišením až 60pixelů/cm, věrný letový model, logiku celé avioniky, model simulace reálného počasí, řízení letového provozu atd.

REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 30 minút  POČET OSOB: 1 , SPECIFIKACE: Pilotem Boeingu 737NG -všední dny

Letecký trenažér Boeing 737

Pilotem Boeingu 737NG

Program 

Každý letec si na 30 minut vyzkouší , jaký je to pocit být kapitánem věrné repliky kokpitu Boeingu 737. Po celou dobu trvání zážitku je k dispozici profesionální pilot, který vysvětlí funkci každého tlačítka a zodpoví na zvídavé otázky. Počítač nezasahuje do řízení ani při chybě, takže se může stát, že se pilot dostane i do simulace vážnější situace. Pro přistání je na výběr jedno z 24 000 světových letišť. Po přistání následuje ještě 15 minut letu na RC simulátoru. Do kokpitu je možné si vzít doprovod, na který čeká výhled z okna business třídy.

Co by každý pilot měl vědět?

Je možné pořídit videozáznam z letu za cenu 490 Kč. Součástí zážitku je i prohlídka dalších sedmi profesionálních leteckých, automobilových simulátorů a trenažéru ponorky z 2. světové války U-BOAT.

Podmínky

Vhodné pouze pro osoby starší 12 let. Nutná výška více jak 150 cm z důvodu dosahu na pedály nožního řízení a výhledu z kabiny.

Počasí

Počasí nemá vliv.

Čas

Zážitek trvá celkem 30 minut let.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, pořizovat fotografie a natáčet videa (max 3 osoby).

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně vždy ve středu až sobotu.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést měsíc předem. Doporučujeme příchod alespoň 15 minut před začátkem samotného zážitku.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.