Letecký simulátor stíhačky F16

Letí si závratnou rychlostí, najednou zamíří a páááál! Střelba ve vzduchu začala, fíha, bude to dnes pro něj na leteckém simulátororu stíhačky F16 náročný let.

1 990 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • 30 minút
  • 60 minút

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Popis zážitku

Stíhačka F16 Fighting Falcon je v současnosti nejrozšířenější víceúčelový jednomotorový stroj. Vy si na něm můžete vyzkoušet pilotáž se zkušeným instruktorem. Kokpit navíc vypadá jako ve skutečném letounu a projekce je dokonalá. Umožňuje dokonce vzlet v rychlosti přes 300 km/h! Je libo vzdušný souboj na krátkou vzdálenost, nebo si chcete zaměřit a vystřelit na nepřítele pomocí řízené rakety či kanonu pod vedením zkušených instruktorů? 

REGION: Praha, Doba trvání: 30 +10 minut (inštruktáž) Počet osob: 1Specifikace: Letecký simulátor stíhačky F16 

REGION: Praha, Doba trvání: 60 +10 minut (inštruktáž) Počet osob: 1Specifikace: Letecký simulátor stíhačky F16

Program

Celých 40 minut v simulátoru nejznámější stíhačky F16 Fighting Falcon ho dostane! Po krátké instruktáži asi na 10 minut se stane pilotem tohohle jednomístného dravce. Během 30 minut pilotování bude naprosto pohlcený okamžikem. Vyzkouší si dvě vzlétnutí, dvě přistání a v průběhu letu si zkusí také základní akrobacii a použití zbraní proti vzdušným i pozemním cílům. 

Měli byste vědět

V případě provedení rezervace, lze tuto rezervaci zrušit pouze skrze zapsání nového termínu. Na místě je možné dostat videozáznam, profesionální fotografii a certifikát za 590 Kč. SD karta je za 99 Kč.

Podmínky

Vhodné pouze pro osoby starší 10 let s výškou nad 120 cm. U mladších dětí je možné je vzít například na klín rodiče a nechat chvíli řídit. Vždy je potřeba dospělý doprovod.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 osobu. Mohou být přítomny maximálně 3 osoby. Během zážitku mohou fotit a natáčet.

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení.

Sezóna

Počasí nemá vliv na konání zážitku. Rezervaci je třeba provést alespoň 14 dní předem. Je třeba dostavit se alespoň 15 minut před začátkem samotného zážitku.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.