Set balonů - Galaxy trip, 30cm 8ks Zvětšit

Set balonů - Galaxy trip, 30cm 8ks

Pokud hledáte originální a zábavný způsob, jak ozdobit oslavu svého dítěte, nezapomeňte na balony s designem vesmíru. Tyto balony jsou vynikající volbou pro děti, které milují tyto vědu mimo planetu

60 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

129784

5904610129784

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL22.05.
Osobní odběr – Zásilkovna23.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pokud hledáte originální a zábavný způsob, jak ozdobit oslavu svého dítěte, nezapomeňte na balony s designem vesmíru. Tyto balony jsou vynikající volbou pro děti, které milují tyto vědu mimo planetu. Balóny jsou vyrobeny z kvalitního latexu a jsou velikosti 30 cm. Na každém balonu najdete obrázky s tématikou vesmíru, který jistě zaujme děti. Balónky jsou skvělou volbou pro narozeniny nebo oslavy s tématikou dinosaurů. Můžete je použít jako dekoraci na stoly nebo k vytvoření nápaditých aranžmá. Kromě toho, děti si mohou užít různé hry s těmito balony, což přidává ještě větší zábavu do jejich oslav.

V balónech s designem vesmíru naleznete vše, co potřebujete pro úspěšnou party. Jsou to skvělé dekorace, které jistě zaujmou vaše malé hosty a zanechají na nich nezapomenutelný zážitek. Vaše děti budou nadšené!

Detaily:

  • Počet balonů: 8
  • Velikost balonů: 30cm
  • Možnost nafouknout heliem nebo vzduchem.

Obsahuje:

  • 4 tmavě modré balóny s hvězdami a kosmonautem, kosmonaut na raketě, raketa a vesmírná loď,
  • 2 modré balóny s hvězdami,
  • 2 stříbrné balóny s krátery.
30 podobných produktů ve stejné kategorii