Set balónov - Cute Farm Animals, 30cm 6ks Zvětšit

Set balónov - Cute Farm Animals, 30cm 6ks

Tyto roztomilé latexové balóny s designem kreslených zvířátek přinesou na každou oslavu veselou a hravou atmosféru. V pastelových odstínech růžové, modré, žluté, šedé, bíle a zelené barvy

55 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

137031

5904610137031

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Tyto roztomilé latexové balóny s designem kreslených zvířátek přinesou na každou oslavu veselou a hravou atmosféru. V pastelových odstínech růžové, modré, žluté, šedé, bíle a zelené barvy se nádherně hodí na dekoraci dětských narozeninových oslav nebo jakéhokoliv rodinného setkání. Na balónech najdete obrázky kone, krávy, ovce, prasata, kachny a slepice, které zaručeně upoutají malé i velké.

Balóny mají průměr 30 cm a je možné je nafouknout buď vzduchem nebo héliem, podle toho, jak chcete, aby se prezentovaly. Nafouknuté héliem, balóny krásně plavou v prostoru a vytvářejí pocit kouzelného lesa plného zvířátek. Při nafouknutí vzduchem je lze použít k vytvoření barevných stěn nebo zavěsit na stěny a stropy.

Při dekoraci můžete balóny kombinovat s dalšími party doplňky v pastelových barvách, jako jsou girlandy, konfety a stolní dekorace, čímž vytvoříte harmonický a vizuálně atraktivní dekorační celek. Přidejte trochu fantazie a využijte balóny k vytvoření tematických koutků, kde mohou děti poznávat jednotlivá zvířátka nebo se fotit s balóny jako rekvizitami.

Dětska oslava narozenin nebo tématickou párty, či jiný večírek? Set balónků s roztomilými vzory by rozhodně neměl chybět na žádné takové události. Balónové sety budou tvořit luxusně působící dominantu celé výzdoby. Stačí už jen zajistit dostatek helia nebo silné plíce a oslava může začít!

Detaily produktu :

  • Rozměry: 30 cm
  • Možnost nafoukat vzduchem i heliem
  • Barva: šedá, žlutá, zelená, modrá, růžova
  • V balení 6ks
30 podobných produktů ve stejné kategorii