Zápich na dort - Happy Birthday Animals, 15cm Zvětšit

Zápich na dort - Happy Birthday Animals, 15cm

Na desce je pěkný nápis „Happy Birthday“, který symbolizuje srdečné přání k narozeninám. Nad nápisem se vyjímají krásně propracované postavičky safari zvířat – lev, slon, zebra a žirafa, které jsou umístěny mezi zelenými listy palmy a monstery, dodávajíc scéně živý a přírodní vzhled.

55 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

138571

5904610138571

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL22.05.
Osobní odběr – Zásilkovna23.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Oslavte narozeniny s jedinečným dobrodružstvím, které nabízí tento nádherný zápich na dort "Happy Birthday" se safari zvířátky. Tento dekorační prvek dodá každé narozeninové oslavě exotický nádech, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. Představte si, jak se pohledy vašich hostů rozzáří, když uvidí tento detailně zpracovaný zápich, který zdobí vršek dortu.

Na desce je pěkný nápis „Happy Birthday“, který symbolizuje srdečné přání k narozeninám. Nad nápisem se vyjímají krásně propracované postavičky safari zvířat – lev, slon, zebra a žirafa, které jsou umístěny mezi zelenými listy palmy a monstery, dodávajíc scéně živý a přírodní vzhled. Každé rotomilé zvířátko na zápichu je vytvořeno s ohledem na detail, čímž přinášejí kousek safari do vaší domácnosti. Listy palmy a monstery kolem nich přidávají k kouzelnosti, čímž vytvářejí harmonický a příjemný celek.

Zápich na dort není jen obyčejnou dekorací, je to vyjádření lásky k přírodě, které můžete sdílet se svými blízkými na tak speciální události, jakou jsou narozeniny. Ideální pro děti, milovníky zvířat, přírody a všechny, kteří hledají originální a nezapomenutelný způsob, jak oslavit.

Nezapomeňte, zápich na dort je nejen krásný, ale také praktický - snadno se umisťuje do dortu a je dostatečně pevný, aby vydržel po celou dobu oslavy. Okouzlete své hosty a dopřejte jim nezapomenutelný zážitek s tímto jedinečným zápichem na dort "Happy Birthday" se safari zvířátky a lístky.

Detail produktu:

  • Materiál: Papír, dřevo
  • Rozměr: šířka 15cm, výška 22cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii