Interaktivní kačenka

Interaktivní kačenka je nádherná, rozkošná hračka a zároveň zajímavá forma učení pro každé dítě. Zpívá, tančí a svítí, díky čemuž vzbuzuje zájem a umožňuje rozvoj různých oblastí dítěte a zlepšuje množství jeho dovedností.

585 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

ZA1178

590280290810

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Interaktivní kačenka je nádherná, rozkošná hračka a zároveň zajímavá forma učení pro každé dítě. Zpívá, tančí a svítí, díky čemuž vzbuzuje zájem a umožňuje rozvoj různých oblastí dítěte a zlepšuje množství jeho dovedností. Dítě reaguje na mnohé podněty: sluchové, motorické a vizuálně, které ovlivňují skutečnost, že hračka má vzdělávací funkci.  

Jasné barvy a 6 velkých, barevných tlačítek s různými funkcemi přitahují pozornost a povzbuzují dítě k tomu, aby bylo aktivní. 4 oválné knoflíky, 1 ve tvaru srdce a 1 v podobě malého káčátka jsou umístěny na břiše kachničky. Jejich velikost umožňuje snadné stlačení. Každé stisknutí tlačítka spustí jinou melodii nebo zvuk. Tlačítka lze stisknout několikrát, a proto je možné měnit jakoukoliv melodii a zvuky. Speciálně navržený tvar kachny a jemné okraje umožňují dítěti snadno uchopit a držet hračku.  

V horní části hlavy je tlačítko, které aktivuje zábavnou hračku. Po jeho stisknutí se spustí písnička a káčátko začíná provádět množství aktivit najednou: mrká očima, hýbe se zobákem a křídly, pohybujte se dopředu a kolem své vlastní osy. Když se hračka nepoužívá, po několika minutách nečinnosti udělá příjemný zvuk "kvákání". To vás povzbudí, abyste pokračovali v hraní nebo ji vypnuli.

Ve spodní části interaktivní hračky lze nastavit hlasitost, abyste dítě neznepokojily silným zvukem. hračka je napájena 3 bateriemi, které nejsou součástí balení. Krytka na spodku zabezpečuje bezpečné uchování batétií. Tím se minimalizuje riziko náhodného vstupu dítěte k bateriím. Hračka má certifikáty CE a EN71, takže můžete nemusíte bát o zdraví svého dítěte. Je vyrobena z materiálů bezpečných pro děti. Hračka je vhodná pro děti od 18 měsíců. Interaktivní káčátko bude také skvělé jako dárek, který potěší a rozvíjí různé dovednosti dítěte.

Specifikace:

  • věk: +18 měsíců
  • certifikáty: CE, EN71
  • napájení: 3 x baterie AA 1,5 V (nejsou součástí)
  • rozměry (délka / šířka / výška): 11 x 13 x 16,5 cm
  • hmotnost: 300 g
  • hmotnost s obalem: 390g


30 podobných produktů ve stejné kategorii