Kovový model - Mercedes-Benz Sprinter L2H2, 1:32

Potěšte sebe nebo obdarujte vaše blízké modelem vozidla, které se stalo ikonou v segmentu dodávek – Mercedes-Benz Sprinter v měřítku 1:32.

330 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Červená
  • Stříbrná
  • Bílá
  • Žlutá

Nové

029408

5905422029408

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Osobní odběr – Zásilkovna07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Potěšte sebe nebo obdarujte vaše blízké modelem vozidla, které se stalo ikonou v segmentu dodávek – Mercedes-Benz Sprinter v měřítku 1:32. Tento precizně vypracovaný model je vyroben z kovu s plastovými prvky, čímž zajišťuje vysokou míru detailů a autentický vzhled skutečného vozidla.

Model přichází s funkčními otevíracími dveřmi, díky čemuž můžete nahlédnout do jeho detailně zpracovaného interiéru a představit si, jaké by to bylo řídit tento oblíbený užitkový automobil. Mercedes-Benz Sprinter, ve své skutečné podobě, je známý svou spolehlivostí, univerzálností a silnými motory, které jsou schopny snadno zvládnout i náročné logistické úkoly.

Specifikace motoru skutečného Mercedes-Benz Sprinter se liší v závislosti na modelu, ale mnohé verze jsou vybaveny vysoko výkonnými dieselovými agregáty, které nabízejí vynikající efektivitu a tažnou sílu. Ačkoliv tento modelový automobil nemůže ukázat fyzickou sílu svého skutečného protějšku, jeho mistrovské zpracování a vzhled jsou dostatečným odrazem kvality a inženýrského umění značky Mercedes-Benz.

Tento model je ideální pro sběratele modelových autíček, fanoušky značky Mercedes-Benz, nebo jako elegantní doplněk na pracovní stůl. Nechte se unést kvalitou a elegancí, které tento model Mercedes-Benz Sprinter v měřítku 1:32 nabízí.

Rozmery: cca 14 x 6,5 x 5,5cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii