Kovový model auta - Audi quattro 1980, 1:32

Objevte skvost ve světě modelových autíček s naším kovovým modelem Audi quattro 1980 od Rmz city. Tento model je výjimečný svou precizní výrobou, kde se kombinuje kov s plastovými prvky pro dokonalý vzhled.

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Červená
  • Stříbrná

Nové

K-999

5905422119994

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Osobní odběr – Zásilkovna07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte skvost ve světě modelových autíček s naším kovovým modelem Audi quattro 1980 od Rmz city. Tento model je výjimečný svou precizní výrobou, kde se kombinuje kov s plastovými prvky pro dokonalý vzhled. Audi quattro, legendární symbol inovace a výkonu z roku 1980, nyní můžete mít jako součást své sběratelské série.

Tento model je vybaven otevíracími dveřmi, které zdůrazňují jeho detailní propracovanost. Funkce pull and back dodává tomuto modelu dynamický rozměr, umožňující vám zažít pohyb a rychlost, za kterými slavné Audi quattro stojí. S rozměry 12x5x4cm je tento model ideální replikou skutečného vozidla v měřítku, které se hodí na zobrazení v každé sbírce.

Užijte si kousek automobilové historie s tímto kovovým modelem Audi quattro 1980 a dopřejte si kus legendy ve své domácí sbírce.

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - Audi quattro 1980
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:32
  • Rozměry balení: 15,5 x 7 x 7 cm
  • Rozměry autíčka: cca12x5x3,5cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii