Kovový model auta - Mercedes-AMG C 63 DTM motorsport 1:43

Představujeme vám exkluzivní kovový model Mercedes-AMG C 63 DTM, který je součástí prestižní sběratelské série motorsportových autíček v měřítku 1:43. Tento model vyniká přesným zpracováním a je vyroben z kovu s doplňkovými plastovými prvky

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Modrá
  • Černá

Nové

M-304

5905422133044

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.05.
Osobní odběr – Zásilkovna06.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám exkluzivní kovový model Mercedes-AMG C 63 DTM, který je součástí prestižní sběratelské série motorsportových autíček v měřítku 1:43. Tento model vyniká přesným zpracováním a je vyroben z kovu s doplňkovými plastovými prvky, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a dlouhou životnost.

Mercedes-Benz je známý svým dlouholetým zapojením do světa automobilového sportu, kde dominuje v mnoha disciplínách včetně série DTM (Deutsche Tourenwagen Masters). AMG C 63 DTM je jedním z nejúspěšnějších modelů v historii značky v této sérii, kde kombinuje vysoký výkon, aerodynamické designové prvky a nekompromisní dynamiku jízdy.

Model má otevírací dveře a je vybaven funkcí "pull back", která umožňuje autíčku jet zpět po vytáhnutí dozadu, což přidává na autentičnosti a zábavnosti. Tento model je nejen skvělým doplňkem pro sběratele a fanoušky značky Mercedes, ale také vynikajícím dárkem pro každého, kdo obdivuje krásu a techniku motorsportu.

Rozměry autíčka jsou 11,5 x 5 x 3,5cm, což ho činí ideálním kouskem do vaší sbírky modelových autíček. Ať už jste vášnivý sběratel, fanoušek BMW, nebo hledáte perfektní dárek pro malého nadšence autíček, tento model Mercedes-AMG C 63 DTM je ideální volbou.

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - Mercedes-AMG C 63 DTM
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:43
  • Rozměry balení: 14 x 7 x 7 cm
  • Rozměry autíčka: cca 11,5 x 5 x 3,5cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii