Sedací vak Ecopuf - KEIKO S Imperia plyš - Výstavní kus Zvětšit

Sedací vak Ecopuf - KEIKO S Imperia plyš - Výstavní kus

Nabízíme k prodeji výstavní kus sedacího vaku keiko z materiálu plyš za sníženou cenu. Kus byl vystaven, avšak je ve výborném stavu bez jakýchkoli závad, které by bránily jeho plné funkčnosti. Vzhledem k tomu, že se jedná o výstavní kus, může se na vaku objevit drobné znečištění. Skvělá příležitost získat kvalitní produkt za výhodnou cenu!

1 765 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL15.05.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Super sedací vak Keiko je určen pro lidi, který rádi sedí pohodlně a realítvne nízko. Sedací vak má tvarované opěradlo, to zajišťuje maximální komfort při sezení.

Sedací vak Keiko S Imperia Plyš je novinkou mezi našimi vaky, vyznačuje se jednoduchou, moderní formou a zvýšeným komfortem používání. Představený model sedadel má velký zájem mezi zákazníky na irském a skandinávském trhu. V našem obchodě je Keiko k dispozici pro děti i dospělé, ve verzi Small nebo Medium.

Keiko S Imperia Plyš je nejen funkční, ale díky jasně naznačený sezení a relativně vysokému opěradlu i skvěle vypadá. Kromě toho je vak vybaven praktickou rukojetí, která usnadňuje přenášení. Model je k dispozici v mnoha barevných variantách, mezi kterými dominují nejmodernější pastelové barvy.

Jako výplň používáme jen ty nejkvalitnější polystyrenové kuličky na které poskytujeme záruku 6 měsíců. U nás se Vám tedy nestane, že Vám bude sedací vak vyplněn neoriginálním granulátem nebo regranulát, který dokonce škodí Vašemu zdraví.

Sedací vaky Ecopuf jsou zárukou kvality, trvalosti což dokazuje i záruka na výplň 6 měsíců kterou nenabízí žádný výrobce sedacích vaků. Hlavní rozdíl od klasických sedaček je, že nemají pevnou základnu takže se perfektně přizpůsobí vašemu tělu co Vám poskytne pohodlí a relax.

Specifikace
Objem180l
Výška70cm
Šířka75cm
Délka75cm
ZnačkaEcopuf
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
30 podobných produktů ve stejné kategorii