Fóliové balóny - Srdíčka, 22cm 3ks

Sháníte originální způsob, jak říct "Miluji tě"? Naše fóliové balóny ve tvaru srdce jsou ideální volbou k oslavě lásky, ať už na Valentýna, výročí, nebo jen tak pro radost.

25 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

460274

5904610142264

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Sháníte originální způsob, jak říct "Miluji tě"? Naše fóliové balóny ve tvaru srdce jsou ideální volbou k oslavě lásky, ať už na Valentýna, výročí, nebo jen tak pro radost. Tyto atraktivní balóny mají 22 cm a jsou k dispozici v různých barvách, aby dokonale ladily s vaší oslavou.

Balóny můžete naplnit vzduchem nebo héliem, podle vašeho výběru. Když jsou naplněny héliem, krásně plavou ve vzduchu, vytvářejí efektní a romantickou atmosféru. Naplněné vzduchem mohou být použity k dekoraci stěn nebo stolů, přidávají jedinečný dotek k vaší výzdobě.

Využijte naše fóliové balóny srdce jako hlavní prvek ve vaší dekoraci nebo je darujte jako součást valentýnského dárku. Každý balón je vyroben z kvalitního materiálu, což zaručuje, že zůstanou nafouknuté a krásné dlouhou dobu. Přidejte k nim sladkou zprávu nebo další malé dárky a máte perfektní dárek pro vaši lásku.

  • Dekorace: Fóliový balón ve tvaru srdce může být středobodem dekorace na svatební hostině, romantické večeři nebo party k Valentýnu. Lze jej kombinovat s dalšími balóny různých tvarů a barev, aby se vytvořil jedinečný a nezapomenutelný efekt.
  • Valentýnský dárek: Nic neříká "Miluji tě" hlasitěji než srdce. Překvapte svou significantní osobu tímto balónem, buď samostatně, nebo jako doplněk k dalším dárkům, jako jsou květiny nebo čokoláda.
  • Fotografické rekvizity: Balón může sloužit také jako krásná rekvizita pro zásnubní nebo svatební fotografie.

Nechte tento fóliový balón ve tvaru srdce promluvit za Vás a udělejte z vaší příležitosti něco opravdu speciálního a nezapomenutelného.

  • Barva: červená
  • Rozměr: 22cm
  • Počet kusú: 3
  • Plnění: Vzduch, heliu
30 podobných produktů ve stejné kategorii