Fóliový balón - Medvídek LOVE 48x79cm

Hledáte ideální dárek, který rozzáří oči vašich milovaných? Představujeme vám fóliový balón "Medvídek se srdíčkem" – pozornost, která přinese úsměv na tvář každému, kdo ho obdrží.

65 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

148426

5904610148426

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hledáte ideální dárek, který rozzáří oči vašich milovaných? Představujeme vám fóliový balón "Medvídek se srdíčkem" – pozornost, která přinese úsměv na tvář každému, kdo ho obdrží.

Tento kouzelný balón má design věrného medvídka, který stojí a ve svých předních tlapičkách drží srdíčko s nápisem LOVE, což symbolizuje lásku. S rozměry 48x79cm je tento balón dostatečně velký, aby upoutal pozornost, a přitom ideální, aby se vešel kamkoliv - ať už do pokoje nebo na velkou party. Medvídek je proveden v hnědých odstínech, což dodává balónu příjemný vzhled.

Balón je vyroben z kvalitní fólie, díky čemuž si udrží svůj tvar a lesk po dlouhou dobu. Je to skvělý způsob, jak říct "Miluji tě" nebo prostě zpříjemnit den někomu speciálnímu.

Nezapomeňte, že tento roztomilý medvídek se srdíčkem může být také skvělým doplňkem k vašim fotografiím z oslav a svátků. Nechte "Medvídka se srdíčkem" rozzářit den plný lásky a radosti!

Tento univerzální balón můžete naplnit buď heliem, aby působil jako plavající dekorace, nebo vzduchem, pokud dáváte přednost stabilnější dekoraci. Je ideální na dětské oslavy, tematické večírky, narozeniny, nebo jako originální dekorace v dětském pokoji.

Pro ještě živější efekt ho můžete kombinovat s dalšími balóny různých barev a tvarů, případně doplnit o girlandy nebo světýlka. Tento medvědí balón je víc než jen dekorace, je to srdcovka, která přinese úsměv na tvář každému, kdo ho uvidí.

Nechte tento fóliový balón ve tvaru medvěda promluvit za Vás a udělejte z vaší příležitosti něco opravdu speciálního a nezapomenutelného.

  • Barva: hnedá
  • Rozměr: 48x79cm
  • Plnění: Vzduch, helium
30 podobných produktů ve stejné kategorii