Laserové zbraně s projektorem - CS.TAG-03T

Dvě laserové pistole s projektorem zobrazujícím létající cíle jsou hračkou, která poskytne dětem spoustu adrenalinových soubojů a zabaví je při tom na celé hodiny. 

1 895 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

ZA4368

5905258520223

Popis výrobku
Popis výrobku

Dvě laserové pistole s projektorem zobrazujícím létající cíle jsou hračkou, která poskytne dětem spoustu adrenalinových soubojů a zabaví je při tom na celé hodiny. Moderní infračervené laserové pistole posunou zábavu do jiné dimenze. Toto je nápad na fantastickou zábavu při střelbě na terč pro děti, které mají v oblibě moderní technologie. Při hře si dítě trénuje přesnost, reflexy a koncentraci. Pistole nevyžadují munici. Kazety byly nahrazeny kódovaným infračerveným světelným signálem, běžně označovaným jako laser. Světelné a zvukové efekty použité v hračce navíc rozproudí emoce a hráče ještě více motivují k úspěšnému dokončení náročné mise. Hru lze hrát samostatně nebo spolu s kamarády. Všechny prvky jsou pevně vyrobeny z kvalitního plastu.

Nastavení zbraně:

  • Každá z pistolí má funkci výběru týmu, výběru zbraně, nabíjení a střelby.
  • Po nainstalování baterie spusťte pistoli vypínačem ON/OFF, umístěným na pažbě pistole. Na zbrani naleznete množství tlačítek a kontrolek min. indikátor úrovně munice, přepínače výběru týmu a typu munice.
  • Současným stisknutím 2 oranžových tlačítek a jejich podržením na cca 15-20 sec. uslyšíme: „open the projection mode“ díky čemuž nás během hry nezasáhne jiný uživatel. Pro vypnutí stiskněte 2 tlačítka stejným způsobem a podržte jej (po zaznění "close the projection mode" - režim bude ukončen) nebo jednoduše zbraň vypněte a znovu zapněte. Při hře v týmu nebo se dvěma zbraněmi by měla být tato funkce zapnuta. Když hru hraje jedna osoba nebo tentýž tým, lze ji vynechat.
  • Týmový režim a nastavení týmové barvy se volí pravým oranžovým tlačítkem. Chcete-li nastavit typ použité zbraně, stiskněte levé oranžové tlačítko příslušný počet krát. Každý typ zbraně má jinou sílu a vyžaduje jiné množství životů.

Typy zbraní:

  • Pistole: 12 výstřelů, 1 výstřel se rovná 1 sestřelenému terči
  • Brokovnice: 6 ran, 1 střela se rovná 2 sestřeleným terčům
  • Kulomet: 6 ran, 1 střela se rovná 2 sestřeleným terčům
  • Raketomet: 1 výstřel, 1 výstřel se rovná 3 sestřeleným terčům

Černé tlačítko na konci je zodpovědné za opětovné nabití zbraně, když se vyčerpá zásoba předchozích laserových „kulek“. Nedostatek nábojů signalizuje charakteristický zvuk prázdného zásobníku. Hráč obdrží tři životy, které jsou označeny na zbrani ve formě červených světel. Hru doprovází realistické zvukové efekty přebíjení a střelby.

Nastavení projektoru:
Projektor by měl být umístěn cca 70-90 cm nad zemí, 110-130 cm od zdi nebo jiného rovného povrchu, na kterém budeme zobrazovat terče ke střelbě. Po vložení baterie ji zapněte tlačítkem ON/OFF a vyberte jednu ze 3 karet, které se vloží do otvoru v projektoru. Potom nastavíme zaostření projektoru podle pokynů uvedených v návodu. Po zaostření můžeme začít hru. Máme zde 2 herní módy. Stisknutím prvního tlačítka na levé straně projektoru nastavte vybraný režim a stiskněte střední tlačítko. Hra začala!

1. Úrovně L1.
V tomto režimu musíte dokončit úrovně od 1 do 9. V každé úrovni budete muset zasáhnout 10 předmětů, přičemž náročnost se s každou úrovní zvyšuje. Cíle se rychleji objevují a rychleji mizí. Když je cíl zasažen, exploduje a spadne, zbraň bude vibrovat. Pokud se vám nepodaří trefit vícekrát, úroveň selže a musíte hru hrát znovu. Stisknutím tlačítka start na několik vteřin si můžeme zvolit úroveň, kterou chceme opakovat. Ostražitost, reflexy a přesnost se počítají při překonání úrovní!

2. Týmová hra L2.
Je to multiplayer a multi-tým. Můžeme nastavit až 4 týmy: zelený, bílý, modrý a červený. Před spuštěním hry použijte oranžové tlačítko pro výběr týmové barvy na zbraních a typu střel, které budou použity k zasažení cíle. V každém kole se zobrazí 50 terčů, které může tým sestřelit. Když nám dojdou náboje, dobijeme je černým tlačítkem na zbrani. Během kola svítí světlo s barvou týmu, který se chystá střílet. Displej zobrazuje počet zásahů v reálném čase. Nakonec systém postupně ukáže, kolik bodů každý tým získal, zobrazí barvu vítězného týmu a počet bodů a oznámí vítěze. Když více týmů získá stejný počet bodů, systém vyhlásí vítěze prvního týmu, který se soutěže zúčastnil. Vyhrává ten, kdo porazí soupeře a zasáhne nejvíc terčů!

Pozor! Při výměně kazet se zobrazeným typem terče stiskněte tlačítko a vysuňte kazetu.

Sada obsahuje:

  • 2x pistole: cca 28,5 cm x 18 cm x 4,5 cm
  • 3x diapozitiv
  • projektor: cca 17 cm x 15 cm x 12 cm

Napájení:

  • Pistole 1: 4 x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Pistole 2: 4 x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Projektor: 4 x AA baterie (nejsou součástí balení)
30 podobných produktů ve stejné kategorii