Doplňky k diamantovým mozaikám - Simple

Doplňky pro diamantové vyšívání jsou skvělou zábavou pro celou rodinu a přátele a zároveň skvělým způsobem pro kreativní trávení volného času.

220 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

17246

5900779939950

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL13.05.
Osobní odběr – Zásilkovna14.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

PERFEKTNÍ ZÁBAVA PRO KAŽDÉHO - doplňky pro diamantové vyšívání jsou skvělou zábavou pro celou rodinu a přátele a zároveň skvělým způsobem pro kreativní trávení volného času. Díky ní si každý odpočine a zapomene na každodenní problémy.

MOŽNOST PŘESNÝCH OBRÁZKŮ - diamantová souprava je mimořádně praktický doplněk, který obsahuje např. váleček na lisování diamantů, který je dokonale vtiskne do obrázkové předlohy, zároveň pomáhá při lepení a vyrovnává povrch, na který jsou kamínky lepeny.

SNADNÉ UDRŽOVÁNÍ V ŘÁDKU - diamantová DIY sada obsahuje např. tašku na nářadí, organizér na diamanty a nálepky pro jejich popis na organizéru, díky čemuž snadno udržíte pořádek a důkladně oddělíte jednotlivé prvky soupravy.

HODNĚ PRVKŮ V SOUPRAVĚ - sada na diamantové malování obsahuje mnoho prvků, díky kterým bude lepení diamantových obrázků mnohem pohodlnější a praktičtější. Sada obsahuje příslušenství jako 4 "pera", organizér na diamanty, váleček na lisování, pinzetu, lepidlo, tašku na nářadí, 3 nádobky a nálepky na popis diamantů na organizéru.

SPECIFIKACE:

  • Rozměry organizéru: 17,5 x 10,5 x 2,5 cm
  • Rozměry tašky: 17,5 x 24 cm
  • Rozměry pera; 13 x 2,5 cm
  • Rozměry válečku: 11,3 x 5 cm
  • Rozměry nádobky: 11 x 8 cm
  • Hmotnost soupravy: 0,280 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii