Solná lampa / ionizátor 3-5 kg

Solná lampa je ručně vyrobená z jednoho kusu přírodní soli, který má opravdu nezaměnitelný narůžovělý vzhled.

500 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

12269

590745133790

Popis výrobku
Popis výrobku

Solná lampa je ručně vyrobená z jednoho kusu přírodní soli, který má opravdu nezaměnitelný narůžovělý vzhled. Když svítí, vyzařuje jemnou hřejivou záři. Solná lampa vyrobená ze solného krystalu přirozeně uvolňuje do okolí záporně nabité ionty, a tím doslova ozdravuje klima v místnosti, ve které je umístěna. Lampa se dodává kompletně smontovaná, stačí ji jen zapojit a vychutnat si uklidňující zdroj světla s pozitivním účinkem na ovzduší v místnosti.

MÁ ZDRAVOTNÍ VLASTNOSTI - solná lampa zlepšuje kvalitu našeho bezprostředního okolí, včetně naší pohody. Doporučuje se zejména lidem trpícím kardiovaskulárními a respiračními onemocněními.


DEKORACE KAŽDÉHO INTERIÉRU - ionizátor vzduchu může sehrát i dekorativní roli. Dokonale zapadne mezi ostatní ve výzdobě dětského pokoje, obývacího pokoje nebo i ložnice. Může být také umístěn v blízkosti počítače nebo televizoru, čímž se sníží škodlivé účinky elektromagnetického záření.


ČISTÍ VZDUCH - Himálajská sůl po zahřátí uvolňuje záporné ionty, které přispívají ke zvýšení kyslíku ve vzduchu a zároveň čistí vzduch od látek škodlivých našemu zdraví.


SNIŽUJE RIZIKO ALERGIE A ASTMY A ZLEPŠUJE SPÁNEK - solná lampa snižuje riziko projevů alergie, čistí vzduch od hub, plísní a prachu, které jsou škodlivé pro naše zdraví a příznivě působí i na spánek.

SPECIFIKACE:

  • vstupní napětí: 220V
  • barva světla: žlutá
  • výkon: max. 1,5W
  • délka kabelu: 135cm
  • doporučeno pro místnosti 10-15 m2
  • rozměry: 15/15/25cm
  • hmotnost: 3-5 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii