Zápich na tortu - Butterflies, 9ks

Zvýrazněte vizuální dojem každého slavnostního dortu s exkluzivním zapíchem, které obsahuje devět nádherných motýlů různých velikostí. Tento unikátní dekorační prvek je navržen v pastelových tónech s převahou bílé

50 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

143797

5904610143797

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Zvýrazněte vizuální dojem každého slavnostního dortu s exkluzivním zapíchem, které obsahuje devět nádherných motýlů různých velikostí. Tento unikátní dekorační prvek je navržen v pastelových tónech s převahou bílé, která přidává eleganci a jemnost. Motýli mají rozměr od šířky 4,3 cm až do 8,2 cm a výšky od 3 cm do 5,5 cm, díky čemuž jsou dostatečně výrazné, aby upoutaly pozornost, ale zároveň nenarušují celkový dojem dortu.

Zdobení dortu je nezbytnou součástí každé oslavy, která přidává nejen vizuální krásu, ale také emocionální rozměr. Správně vybraná dekorace může odrážet téma oslavy, roční období, nebo dokonce zájmy a osobnost oslavence. S tímto zapíchnutím ve formě motýlů vytvoříte nezapomenutelný vizuální efekt, který okouzlí všechny hosty a zanechá trvalý dojem.

Tento zapích je ideální pro všechny příležitosti od rodinných oslav, přes dětské narozeninové party, až po elegantní svatební hostiny. Nechte motýly symbolizovat proměnu a radostné začátky, což činí tento doplněk ještě výjimečnějším. Ať už plánujete jakoukoli oslavu, s tímto zapíchnutím na dort přidáte kouzlo a eleganci, které zvýrazní slavnostní moment.

  • Rozměr:
    • šířka 4,3 až 8,2cm,
    • výška 3 až 5,5cm
  • Materiál: Papír, plast
  • Obsah: Motýli, lepivé tečky a elastické zápichy

30 podobných produktů ve stejné kategorii