Bavlněný banner, girlanda - Oh baby, růžový 2,5m

Chystáte se na nezapomenutelnou oslavu narození dítěte? Naše růžová bavlněná girlanda „Oh Baby“ je ten správný způsob, jak přidat do vašeho prostoru šmrnc a sladký šarm.

250 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

GRL100-081J

590455501521

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Oh Baby Růžová Bavlněná Girlanda - Dokonalý doplněk pro slavnostní příležitosti! Chystáte se na nezapomenutelnou oslavu narození dítěte? Naše růžová bavlněná girlanda „Oh Baby“ je ten správný způsob, jak přidat do vašeho prostoru šmrnc a sladký šarm. Svým jemným a hravým designem přiláká pozornost a vytvoří úžasnou atmosféru.

Tato růžová girlanda je vyrobena z vysoce kvalitní bavlněné látky, což zaručuje měkkost a příjemný dotek. Je vhodná nejen pro dívky, ale také pro ty, kteří milují růžovou barvu a romantický vzhled. Svou délkou 2,5 metru poskytuje dostatek prostoru pro vytvoření výjimečných dekorací. „Bavlněná girlanda Oh Baby“ je také snadno použitelná. Můžete ji jednoduše zavěsit na zeď, okno nebo jakýkoli jiný povrch, který si přejete ozdobit.

Tento všestranný doplněk je ideální pro dětské pokoje, školky, baby showery, narozeninové oslavy a jiné slavnostní události. Vyzvedněte styl a eleganci své akce s naší růžovou bavlněnou girlandou "Oh Baby". Udělejte své oslavy jedinečné a nezapomenutelné pro všechny hosty. Objednejte si ji ještě dnes a přidejte ten správný dotek rozkoše a radosti do každé slavnostní události!

  • Bavlněný banner Oh baby,
  • světle růžová barva,
  • s třásněmi, dřevěnými prvky a nápisem ve zlaté barvě,
  • délka cca. 2,5m.
30 podobných produktů ve stejné kategorii