Zrcadlový LED budík 4v1 černý

Hodiny, zrcadlový budík a teploměr! Vše v jednom kompaktním zařízení.

300 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

10721

5902802916792

Popis výrobku
Popis výrobku

4v1 - hodiny, zrcadlový budík a teploměr! Vše v jednom kompaktním zařízení. Budík je vybaven předním zrcadlem zobrazujícím informace jako čas a teplota. Kompaktní rozměry a nízká hmotnost vám umožní vzít si jej i na výlet. Skvěle se hodí i pro stanování či kemp, kde zrcadlová přední část umožňuje rychlé líčení a účesy. Budík má funkci snooze – když budík zazvoní a uživatel stiskne tlačítko SNZ/LIGHT, spustí se – čas zpoždění lze individuálně nastavit v rozmezí 5-60 minut.


NOČNÍ REŽIM - od 18:00 do 6:00 svítí přístroj nižší intenzitou. To se hodí zejména tehdy, když hodinky používáte v ložnici a nechcete, aby vás rušily při spánku. Zapnutí nočního režimu se provádí změnou nastavení na verzi ON. Kromě nočního režimu lze manuálně nastavit i jas světla během dne.


2 MOŽNOSTI NAPÁJENÍ - zařízení lze napájet kabelem, poté svítí nepřetržitě. Napájení 3 bateriemi AAA (nejsou součástí dodávky), nastavení umožňuje 10 sekund svícení, poté vyprší. Pro restart stačí stisknout tlačítko SNZ/LIGHT. To šetří energii.


TEPLOMĚR - výrobek má možnost zobrazení teploty v dané místnosti; zobrazuje se ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.

SPECIFIKACE:

  • materiál: plast;
  • barva: černá;
  • rozměry (šířka/výška): 19x10cm;
  • hmotnost: 0,15 kg;
  • hmotnost v balení: 0,25 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii