Kouzelný písek do vody 300G

Magie uzavřená v malém sáčku naplněném pískem. Tento magický prášek je skvělou hračkou pro každého malého průzkumníka, který miluje experimenty.

250 Kč s DPH

320 Kč

-70 Kč

Zboží nemáme skladem :(

Nové

5907

5903039722118

Popis výrobku
Popis výrobku

Magie uzavřená v malém sáčku naplněném pískem. Textura barevného prášku připomíná přírodní suchý písek. Objevte magické vlastnosti písku a přitom se pobavte. Nasypte písek do průhledné nádoby naplněné vodou a pokuste se vytvořit podmořskou poušť nebo hrad pro mořské tvory.
Čistá magie!
Písek je suchý, když je odstraněn z vody. Jeho plastické vlastnosti se aktivují pouze ve vodě. Hra s pískem je čistá radost! Magický prášek nebarví a nezanechá mastné stopy. Tento magický prášek je skvělou hračkou pro každého malého průzkumníka, který miluje experimenty.
Nechte své dítě stát se architektem a užívejte si jeho kreativní projekty. Můžete si být jisti, že hra s pískem zaměstná vaše dítě na hodiny a poskytne mu při tom hodně zábavy. Zatímco venku prší, úspěšně nahradí skutečné pískoviště. Kouzelný vodní písek je fantastická hra, která podporuje správný vývoj vašeho dítěte. Při tvorbě si dítě osvojí schopnost tvořivě myslet, zdokonalí si manuální dovednosti a podnítí svou kreativitu. Fantastický nápad na dárek, který ukradne srdce každému malému průzkumníkovi.

Obsah soupravy:

písek 300 g
2x ryba
1x chobotnice
1x hvězdice
Rozměry zvířátek: 4 cm x 4,5 cm
Rozměry balení: 21 cm x 15 cm x 5 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii