Plyšová hračka - Pastel Pusheen 18cm

Toto speciální vydání oblíbené šedé kočičky Pusheen přichází v neodolatelných pastelových odstínech růžové a mentolové, což ji činí ještě lákavější pro všechny fanoušky Pusheen.

660 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

  • Růžová
  • Mentolová

Nové

615601

5034566615601

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.05.
Osobní odběr – Zásilkovna06.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám Pastel Pusheen 18 cm – okouzlující a nesmírně roztomilou plyšovou hračku, která je připravena přidat trochu pastelových barev a tepla do vašeho života! Toto speciální vydání oblíbené šedé kočičky Pusheen přichází v neodolatelných pastelových odstínech růžové a mentolové, což ji činí ještě lákavější pro všechny fanoušky Pusheen.

Pastel Pusheen je jemně zdobená malým srdíčkem na svém boku, které symbolizuje lásku a přátelství, které tato plyšová hračka přinese do vašeho života. S výškou 18 cm je ideální velikostí pro dekoraci, hraní nebo jako společník na cesty, který vás bude těšit kdykoliv.

Vyrobena z nejhebčích a nejkvalitnějších materiálů, Pastel Pusheen je dokonalým společníkem pro objetí a mazlení, což z ní činí ideální dárek pro každého, kdo oblibuje trochu jemnosti a pohodlí ve svém životě. Ať si ji vyberete v růžové nebo mentolové, tato plyšová hračka je určitě tím pravým doplňkem pro každý pokoj nebo sbírku.

Pastel Pusheen není jen obyčejná plyšová hračka, ale zdroj radosti a pohody. Její pastelové barvy a mírný úsměv vás každý den potěší, a tak se stane nezapomenutelnou součástí vašich dnů. Tato speciální edice Pusheen je ideálním dárkem pro milovníky koček, fanoušky Pusheen nebo jednoduše pro kohokoliv, kdo miluje roztomilé věci.

Přidejte do svého života trochu pastelové radosti a objevte, jak může tato malá roztomilá kočička přinést velké množství štěstí a pohody.

30 podobných produktů ve stejné kategorii