Společenská hra na procvičení reflexů - Najdi zvířátka

Legendární společenská hra, kde se počítá s vnímavostí a chytrostí. Pokud máte tyto funkce, budete 100% vítězem a největším hrdinou mezi svými přáteli, rodinou. Tato hra bude skvělým únikem z každodenního života. Malí i velcí se potěší zábavě. Otestují si své reflexy a zrak při rychlém hledání podobností.

175 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

ZA3292

5905258510873

Popis výrobku
Popis výrobku

Díky svým malým rozměrům se dá hra vzít doslova kamkoliv na piknik, školní výlet, vlak, dovolenou.


Bez ohledu na to, kterou hru hrajete, musíte najít stejný předmět a umístit kartu podle pravidel minihry, kterou právě hrajete. Nakonec budou hráči muset bojovat v souboji, každý z nich vytáhne kartu a současně ji otočí. První, kdo najde odpovídající předměty a pojmenuje je, vyhrává duel. V krabici najdete 30 karet.


Pravidla hry:


Mini-hra 1

Karty položte lícem dolů před každého hráče. Kartu položte lícem nahoru do středu mezi hráčů a vraťte všechny zbývající karty do krabice.


Všichni hrají současně. V režimu "START" musí každý hráč najít odpovídající prvek mezi svými vlastními kartami a kartami ve středu tabulky.
Hned po nalezení musí být svoláno nahlas a hráč musí otočit svou kartu lícem dolů. Nově umístěna karta nahradí předchozí kartu pokaždé, když uhodnete.

Vyhrává první člověk, který se zbaví všech svých karet. Ostatní hráči pokračují ve hře a bojují o další místa.



Mini-hra číslo 2

Karty umístěte před každého hráče přesně tak, jako v předchozí hře.

Všichni hrají současně. V režimu "START" musí každý hráč najít odpovídající prvek mezi svými vlastními kartami a kartami ve středu tabulky. Musíte být pouze prvními, kteří vysloví název odpovídajícího prvku nebo symbolu mezi vaší kartou a kartou ve středu tabulky. Buďte opatrní - karta uprostřed se změní, jakmile na ni hráč položí jednu ze svých karet.

Vyhrává první člověk, který se zbaví všech svých karet. Ostatní hráči pokračují ve hře a bojují o další místa.



Mini-hra číslo 3

Rozložte karty, ale tentokrát položte jednu kartu lícem dolů před každého hráče a ze zbývajících karet udělejte z lícních stran karet ve středu tabulky hromadu losů.

Každý hráč musí co nejrychleji najít odpovídající předměty mezi svou kartou a kartou v horní části losování. První hráč, který zjistí, že to má, svolá, vezme z hromádky kartu a položí ji před sebe. Tím, že vezme tuto kartu, hráč otočí další z hromady.

Hra končí, když jsou všechny karty na hromádce losování pryč. Vyhrává hráč s největším počtem karet.



Mini-hra číslo 4

Rozdejte všechny karty každému hráči. Poslední kartu lícem nahoru doprostřed stolu. Každý hráč zamíchá své karty a vytvoří slosovány hromádku, kterou položí lícem dolů před sebe.

Tentokrát se musíte svých karet zbavit co nejdříve.

Při slově "START" hráči otočí své karty a musí se jich co nejrychleji zbavit umístěním na kartu ve středu tabulky. Za tímto účelem musí hráč pojmenovat shodný prvek mezi kartou na vrchu svého balíčku a kartou uprostřed stolu.
Karta se uprostřed změní, jakmile na ni hráč položí jednu ze svých karet, musí být hráči rychlí.

Vyhrává ten nejrychlejší, který se karet zbaví.



Mini-hra číslo 5

Rozložte karty, ale tentokrát položte jednu kartu lícem dolů před každého hráče a ze zbývajících karet udělejte z lícních karet ve středu tabulky hromadu losů.

Hráči otočí své karty. Každý musí najít identický předmět na kartě kteréhokoliv jiného hráče. První hráč, který pojmenuje odpovídající zvíře, vezme vrchní kartu z losování a položí ji na vrch karty kteréhokoliv hráče.

Hra končí, když budou vytaženy všechny karty na hromádce. Vyhrává hráč s nejmenším počtem karet.



Mini-hra číslo 6

Každé kolo položte kartu lícem nahoru doprostřed stolu a pak položte stejný počet karet lícem dolů jako počet hráčů kolem ní.
Zbytek karet odložte bokem, budou potřebné na další kola.

Na začátku kola každý hráč otočí své karty současně lícem nahoru a lícem dolů a musí si pamatovat, co má.
Hráč musí najít odpovídající prvek na centrálně umístěné kartě. První hráč, který najde stejný symbol a vyvolá jméno, vezme karty umístěné kolem, ale žádná karta uprostřed.

Když vezmete všechny okolní karty, sáhněte po odhozených kartách, rozložte je jako předtím a začněte další schůzku.
Hráči si ponechají karty, které nasbírají. Hráč, který nasbírá co nejvíce karet, vyhrává hru.



Mini-hra číslo 7

Po zamíchání všech karet vložte jednu kartu lícem nahoru doprostřed stolu. Zbývající karty rozdejte všem hráčům, ale držte je lícem dolů.

Na začátku hry hráči okamžitě otočí své karty.
Každý hráč se snaží co nejrychleji najít na své kartě stejný symbol. První hráč, který najde symbol a svolá název, vezme vrchní kartu a položí ji lícem dolů do středu stolu. V tomto okamžiku se z balíčku otočí nová karta a hra pokračuje, dokud se všechny karty v balíčku nevyčerpají.

Vyhrává hráč, kterému nejdříve dojdou karty a ostatní hráči pokračují ve hře o druhé a třetí místo.



Mini-hra číslo 8

Na začátku kola jsou každému hráči rozdány karty lícem dolů, které jsou skryty pod jeho rukama. Zbývající karty odložte na další kola.

Hra začíná, když všichni hráči současně otočí své karty. Každý hráč se snaží najít na soupeřově kartě odpovídající symboly a co nejrychleji karty vytáhnout. Karty musí mít nahoře stejný symbol. Vytáhněte karty a co nejrychleji zakřičte odpovídající symboly. Hra pokračuje, dokud se z hromádky nevyberou všechny karty.

Když hromada karet zmizí, hra skončila. Vyhrává hráč s největším počtem karet.




Mini-hra číslo 9

Rozdělte všechny karty na dvě hromádky, karty lícem nahoru. Pro tuto hru jsou potřební pouze 2 hráči.

Když začne hra, první hráč, který najde stejný symbol na vrchní kartě z 2 kup karet, po zakričaní názvu symbolu vezme kartu a pak pokračuje v hledání stejných dvou karet. Tato hra vyžaduje speciální zaměření.
Hra pokračuje, dokud se poslední hráč správně neshoduje s kartou.

Stačí jeden vzor karty a vyhráváte!



Aby nebylo jednoduché hrát, symboly na kartách se někdy otáčejí a mají různou velikost. Samotné karty jsou kulaté a plné barevných ilustrací, z nichž každá je pro ostatní karty jedinečná a má pouze jeden symbol.

Hra pro 2 - 5 hráčů. Doporučuje se od 4 let.

30 podobných produktů ve stejné kategorii