Tom a Jerry - karty a pexeso

Jednoduchá pravidla a rychlá a vzrušující hra jsou důvodem úspěchu a popularity. Pokud k tomu přidáte karty s obrázky nejoblíbenějších postav z pohádek, karikatur, komiksů a filmů - dostanete produkt, který milují všechny děti.

65 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

100726

5901911100726

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

"Černý petr" je hra, kterou znají všechny děti. Jednoduchá pravidla a rychlá a vzrušující hra jsou důvodem úspěchu a popularity. Pokud k tomu přidáte karty s obrázky nejoblíbenějších postav z pohádek, karikatur, komiksů a filmů - dostanete produkt, který milují všechny děti. Hru hrají 2 až 4 hráči, jejichž úkolem je vybrat dvojice karet a zbavit se co nejdříve svého soupeře. Hráči si sami zvolí variantu hry - ať už rozdají všechny karty a vytáhnou je od souseda, nebo vyčlení část balíčku na tažení. V balíčku je "Černý petr", což je karta bez páru. Kdo s ní zůstane na konci hry, přehrává.
Pexeso - Otočte karty s obrázky lícem dolů a pokuste se najít co nejvíce párů. Této roli můžete čelit sami nebo pozvat do hry soupeře - vítězem se stane ten, komu se podaří najít nejvíce párů. Memos je hra, kde si při zábavně trénujete vizuální paměť, koncentraci a vnímavost. Velkou výhodou této hry je její nádherná grafika ve stylu Disney.

Balíček obsahuje 25 karet.
Rozměry balení: 9 cm x 6 cm x 1 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii