Hrnek - Moje Mamka, 330ml

Objevte dokonalý dárek pro každou maminku – náš exkluzivní keramický hrnek o objemu 330 ml, ideální pro oslavy Dne matek nebo jako milé překvapení kdykoli během roku.

185 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

KH7-11

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte dokonalý dárek pro každou maminku – náš exkluzivní keramický hrnek o objemu 330 ml, ideální pro oslavy Dne matek nebo jako milé překvapení kdykoli během roku. Tento hrnek je výsledkem naší vlastní výroby a nabízí kvalitu, kterou přímo cítit při každém doušku.

Hrnek má klasický bílý design, který zdobí něžný a láskyplný potisk s motivy, které slaví mateřství a nekonečnou lásku, kterou maminky dávají svým dětem. Sublimační technika tisku zajišťuje, že obrázky a texty jsou ostré, živé a odolné vůči blednutí, takže výsledný vzhled hrníčku zůstane krásný i po mnoha použitích.

Náš keramický hrnek je nejen krásný, ale také praktický. Je ideální pro ranní kávu, večerní čaj nebo jakýkoli jiný oblíbený nápoj. Jeho robustní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání a loupání.

Udělejte radost své mamince, babičce nebo jiné významné ženě ve vašem životě tímto hrníčkem, který je víc než jen nádobou na pití – je to projev úcty a díků za vše, co dělají.

Vyrobený z kvalitní keramiky, tento hrnek nejen že dobře vypadá, ale je také dostatečně odolný pro každodenní používání. Svým minimalistickým designem a originálními potisky si naše hrníčky získají srdce nejednoho kávičkáře.

Upozornění! Hrníčky se sublimačním potiskem nejsou vhodné do myčky nádobí. Doporučujeme jen ruční mytí.

Specifikace:

  • Objem: 330 ml
  • Výška: 9,2 cm
  • Průměr: 8,2 cm
  • Potisk: Sublimační tisk
  • Materiál: Keramika
  • Barva: bílá
  • Vhodný do mikrovlnky