Dětská jídelní souprava z Bio-plastu 14 dílná

Série Little Smoby byla vytvořena s ohledem na nejmenší děti. Najdeme zde spoustu hraček - garáže, auta, kuchyňky a malé hračky. 

465 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

140606

3032161406060

Popis výrobku
Popis výrobku

Série Little Smoby byla vytvořena s ohledem na nejmenší děti. Najdeme zde spoustu hraček - garáže, auta, kuchyňky a malé hračky. Vše je laděno v pastelových barvách. Jsou to hračky milované dětmi – ve zcela nové verzi.

Společnost Smoby, která se stará o životní prostředí, představuje kolekci Green - hračky z rostlinného plastu z cukrové třtiny. Souprava má moderní pastelový design a byla vyrobena z organického, biologicky rozložitelného materiálu. Produkt je kompostovatelný, takže se nemusíte cítit provinile, pokud ho dítě zničí, stačí ho jednoduše hodit do sběrné nádoby spolu se zbytky potravin, což způsobí, že se postupně rozloží, čímž nezatěžuje planetu. Produkty z Bio-plastu jsou dezinfikovány při 120 stupních, což zaručuje mimořádnou bezpečnost Vašich dětí.

Charakteristika:

  • kuchyňská souprava se skládá ze 14 prvků
  • sada obsahuje 2 talíře, 2 vidličky, 2 nože, 2 čajové lžičky, 2 sklenice na vajíčka, 2 šálky, cukřenku a konvičku na mléko
  • je dokonalým doplňkem každé dětské kuchyňky, restaurace, zahradního domku nebo piknikového koše
  • vyrobený z bioplastu - rostlinného plastu z cukrové třtiny
30 podobných produktů ve stejné kategorii