Plyšový přívěsek na klíče - Classic Pusheen 11cm

Klíčenka Classic Pusheen, roztomilý 11cm široký přívěsek oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen.

430 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

615342

5034566615342

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám klíčenku Classic Pusheen, roztomilý 11cm široký přívěsek oblíbené šedé kočičky známé jako Pusheen. Tato plyšová klíčenka je ideálním způsobem, jak přidat trochu stylu a roztomilosti k vašim klíčům, batohu nebo tašce. Stojí hrdě na svých čtyřech tlapkách, připravená doprovázet vás na každém kroku.

Classic Pusheen klíčenka je vyrobena z jemného a vysoce kvalitního plyšového materiálu, což z ní dělá nejen oku lahodící ale i příjemný na dotek doplněk. Její kompaktní velikost zajišťuje, že se hodí kamkoliv, a přitom zůstává dostatečně velká na to, aby upoutala pozornost a vykouzlila úsměv na tváři každého, kdo ji uvidí.

Pusheen klíčenka není jen obyčejný přívěsek; je to dokonalá malá připomínka radosti, kterou tato oblíbená internetová kočička přináší do životů lidí po celém světě. Perfektní dárek pro fanoušky Pusheen, milovníky koček nebo pro kohokoliv, kdo ocení trochu roztomilosti ve svém životě.

Přidejte klíčenku Classic Pusheen k svým klíčům nebo ji zavěste na svou oblíbenou tašku a nechte tuto okouzlující kočičku doprovázet vás na každé vaší cestě. Ať už jste na cestách, ve škole nebo v práci, Pusheen je tu, aby vám zpříjemnila den.

30 podobných produktů ve stejné kategorii