Kovový model auta - Volkswagen Golf GTI 1:32

Představujeme vám exkluzivní kovový model Volkswagen Golf GTI ze sběratelské série autíček společnosti Rmz city. Tento model je dokonalou replikou ikonického vozidla, které kombinuje eleganci a sportovní ducha originálního Volkswagen Golf GTI.

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Černá
  • Stříbrná

Nové

K-971

5905422119710

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL07.05.
Osobní odběr – Zásilkovna08.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám exkluzivní kovový model Volkswagen Golf GTI ze sběratelské série autíček společnosti Rmz city. Tento model je dokonalou replikou ikonického vozidla, které kombinuje eleganci a sportovní ducha originálního Volkswagen Golf GTI. Model je vyroben z kvalitního kovu s detailně zpracovanými plastovými prvky, které zdůrazňují autentický vzhled a pocit skutečného vozidla.

Model se pyšní otevíracími dveřmi, které umožňují nahlédnout do detailně zpracovaného interiéru, což přidává na realistickosti a sběratelské hodnotě. Volkswagen Golf GTI je známý svým výkonem a stylem, a tento model je věrnou reprezentací této legendy.

Volkswagen Golf je celosvětově uznávaný pro svou spolehlivost, inovativní design a výkon, což verze GTI ještě více umocňuje svou sportovností. Od svého prvního uvedení na trh v roce 1976 Golf GTI definoval segment hot-hatch vozidel, nabízí perfektní rovnováhu mezi praktičností a zábavou z jízdy.

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Model má rozměry 12 cm x 5,7 cm x 4,3 cm, což ho činí ideálním kouskem pro sběratele a milovníky automobilů, kteří si chtějí rozšířit svou sbírku o skutečně ikonický kousek. Nechte se okouzlit dokonalostí a historií, kterou Volkswagen Golf GTI přináší do vaší vitríny.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - VW Golf GTI
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:32
  • Rozměry balení: 15,5 x 7 x 6,5 cm



30 podobných produktů ve stejné kategorii