Kovový model - Vojenské vozidlo Jelcz 442.32

Objevte nový přírůstek do vaší sbírky s modelem vojenského nákladního vozidla Jelcz 442.32 v měřítku 1:50. Je působivou replikou skutečného vozidla používaného vojenskými silami.

530 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

115293

5905422115293

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL13.05.
Osobní odběr – Zásilkovna14.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte nový přírůstek do vaší sbírky s modelem vojenského nákladního vozidla Jelcz 442.32 v měřítku 1:50. Tento model, který se vyznačuje autentickým zpracováním kombinující kovové a plastové prvky, je působivou replikou skutečného vozidla používaného vojenskými silami. Jeho precizně zpracované detaily a charakteristická zelená barva z něj dělají neodolatelný kousek pro každého nadšence vojenské techniky.

Nákladní vozidlo Jelcz 442.32 je známé svou robustností a všestranností, které byly klíčovými prvky při jeho nasazení v terénu. Tento model v měřítku 1:50 dokonale zachycuje jeho silnou postavu a funkčnost, čímž připomíná jeho neocenitelnou roli v armádních operacích.

Proč by tento model měl být součástí vaší sbírky?

  • Autentické zpracování: Každý detail na tomto modelu byl navržen s maximální pečlivostí, aby přesně odpovídal skutečnému vozidlu Jelcz 442.32, od jeho robustní konstrukce až po ikonickou zelenou barvu.
  • Sběratelský kousek: Díky měřítku 1:50 je tento model vhodným doplňkem do sbírek vojenské techniky, přidává hodnotu a diverzitu.
  • Oslava vojenské historie: Vlastnictvím tohoto modelu umožňuje sběratelům nejen obdivovat jeho design, ale také si připomenout významné role, které vojenské nákladní vozy hrály a nadále hrají v armádních operacích.

Nákladní vozidlo Jelcz 442.32 je více než jen model; je to kus historie, který v sobě skrývá příběhy o výzvách, úspěších a neocenitelné hodnotě ve vojenských misích. Tento model je ideálním dárkem pro každého sběratele či nadšence do vojenské techniky, který hledá rozšířit svoji sbírku o něco výjimečného.

30 podobných produktů ve stejné kategorii