Kovový model - Die Cast CRASH CAR - Ford Mustang

Objevte vzrušení závodění s naším novým kovovým modelem autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, představujícím legendární Ford Mustang.

250 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

  • Bílá
  • Žlutá

Nové

B-400

5905422024007

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Osobní odběr – Zásilkovna07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Objevte vzrušení závodění s naším novým kovovým modelem autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, představujícím legendární Ford Mustang. Tento jedinečný model vás ohromí nejen svou autentickou reprezentací legendárního designu Ford Mustang, ale také inovativními vlastnostmi, které z něj dělají perfektní hračku pro fanoušky všech věkových kategorií.

Vlastnosti Produktu:

  • Materiál: Model je vyroben z odolného kovu (Die Cast Metal), což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Jeho detailně zpracovaný design a autentické barvy přicházejí s vysokou úrovní detailů, což ocení všichni fanoušci autíček a modelářství.

  • Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model Ford Mustang pohybovat.

  • Efekt po nárazu: Unikátní vlastnost tohoto modelu spočívá v jeho schopnosti reagovat na náraz. Při srážce se automaticky otevře kapota, čímž přidává na dramatickosti a zábavnosti při hře. Tento realistický efekt nechá děti znovu a znovu testovat různé scénáře srážek a naučí je základům fyzikální reakce.

  • Kolekce: Díky svému autentickému designu a vysokokvalitnímu zpracování je tento model Ford Mustang cenným přídavkem do kolekce každého fanouška modelových autíček. Jeho jedinečné vlastnosti a detailní zpracování z něj dělají vynikající dárek pro nadšence automobilů.

  • Rozměry: Autíčko má kompaktní rozměry. Jeho velikost je ideálně přizpůsobena malým i větším rukám, což umožňuje snadnou manipulaci a zábavu kdekoli.

Kovový model autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, Ford Mustang, je dokonalou kombinací zábavy, vzdělávání a sběratelství. Jeho realistické funkce a vysoká úroveň detailů poskytnou hodiny zábavy pro děti i dospělé. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým tímto výjimečným modelem, který přináší kouzlo závodních drah přímo do vašeho obýváku.

30 podobných produktů ve stejné kategorii