Kovový model - Die Cast CRASH CAR - Ford Mustang POLICE

Představujeme vám kovový model autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, který do vaší sbírky nebo hračkářského arzenálu přináší ikonické vozidlo plné akce a adrenalinu - Ford Mustang v policejním provedení.

250 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Červená
  • Černá

Nové

B-400

5905422024007

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.05.
Osobní odběr – Zásilkovna06.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Představujeme vám kovový model autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, který do vaší sbírky nebo hračkářského arzenálu přináší ikonické vozidlo plné akce a adrenalinu - Ford Mustang v policejním provedení. Toto autíčko není jen obyčejnou hračkou; je to skvostná replika, která detailně zachycuje ducha a styl legendárního Ford Mustang.

Jedinečným a vzrušujícím prvkem tohoto modelu je jeho funkce "pull&back". Stačí autíčko stáhnout zpět, pustit, a sledovat, jak se rozjede vpřed v plné rychlosti. Ale když už si myslíte, že to nemůže být zábavnější, přijde na řadu funkce, která tento model odlišuje od všech ostatních - po nárazu se přední kapota otevře, což přidává interakci s autíčkem nový rozměr a zajišťuje ještě autentičtější zážitek z jízdy.

Tento model je vyroben z vysoce kvalitního kovu, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost, zároveň však zachovává jemné detaily, které okouzlí každého milovníka autíček. Od lesklého lakování po precizně zpracované policejní značení - každý detail je navržen s ohledem na věrnost a autentičnost.

DIE CAST METAL - CRASH CAR Ford Mustang Police je dokonalým dárkem pro děti i dospělé sběratele. Poskytne hodiny zábavy a stane se hrdým klenotem v každé sbírce. Ať už si ho kupujete pro sebe jako milovníka autíček, nebo jako dárek pro někoho speciálního, s tímto kouskem určitě uděláte velkou radost.

Nečekejte a přidejte do své sbírky tento model, který dokonale kombinuje kvalitu, detail a hratelnost. DIE CAST METAL - CRASH CAR Ford Mustang Police, kde každý závod končí dramatickým finále!

30 podobných produktů ve stejné kategorii