Kovový model auta - Ford Transit Chassis Cab 2018, 1:43

Exkluzivní kovový model Ford Transit Chassis Cab, který je nedílnou součástí sběratelské série od společnosti Rmz city. Tento model je vyráběn z kvalitního kovu doplněného o plastové prvky.

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

K-979

5905422119796

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Exkluzivní kovový model Ford Transit Chassis Cab, který je nedílnou součástí sběratelské série od společnosti Rmz city. Tento model je vyráběn z kvalitního kovu doplněného o plastové prvky, což zaručuje jeho vysokou odolnost a detailní přesnost. Model se může pochlubit otevíracími dveřmi, což umožňuje lepší pohled na precizně provedený interiér.

Kabina modelu je provedena v elegantní bílé barvě, která je v kontrastu s černým podvozkem. Bílá korba s nápisem "Express Delivery" na boku vozidla zase dodává modelu autentický vzhled pracovního vozidla. S rozměry 14x5x6,5 cm je tento model dokonalou replikou skutečného vozidla, vhodným nejen pro sběratele, ale i jako unikátní dekorativní prvek.

Ať už jste vášnivým sběratelem modelových autíček nebo hledáte originální dárek, Ford Transit Chassis Cab od Rmz city je skvělou volbou pro každého, kdo si potrpí na kvalitu a detail.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - Ford Transit Chassis Cab
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:43
  • Přibližné rozměry modelu: 14x5x6,5cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii