Kovový model auta - Pontiac Firebird 1978, 1:32

Prožijte nostalgie s tímto exkluzivním kovovým modelem Pontiac Firebird z roku 1978, který je součástí sběratelské série autíček od společnosti Rmz city. Tento model je nejen vizuálně ohromující, ale také věrnou replikou svého skutečného předobrazu

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

K-893

5905422118935

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.05.
Osobní odběr – Zásilkovna09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Prožijte nostalgie s tímto exkluzivním kovovým modelem Pontiac Firebird z roku 1978, který je součástí sběratelské série autíček od společnosti Rmz city. Tento model je nejen vizuálně ohromující, ale také věrnou replikou svého skutečného předobrazu, díky kombinaci kovu a plastových prvků, které společně vytváří jedinečný a detailní model.

Model se pyšní otevíracími dveřmi, což přidává na autentičnosti a umožňuje nadšencům hlubší ponor do detailů interiéru. Navíc s funkcí "pull and back" nabízí tento model i interaktivní prvek, který rozvíjí fantazii každého sběratele.

Pontiac Firebird, legendární model známý svou silou a stylem, byl ikonou amerického automobilového průmyslu konce 70. let. Tento konkrétní model z roku 1978 představuje vrchol designu a výkonu, který okouzlil srdce motoristických fanoušků po celém světě.

Rozměry modelu jsou 12,5 x 5,5 x 3,2cm, což z něj dělá ideální přírůstek do vaší sbírky nebo dokonalý dárek pro každého milovníka autíče

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - Pontiac Firebird z roku 1978
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:32
  • Rozměry balení: 15,5 x 7 x 7cm
  • Přibližné rozměry modelu: 12,5 x 5,5 x 3,2 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii