Kovový model auta - BMW M4 DTM Motorsport 1:44

Ponořte se do světa motorsportu s exkluzivním kovovým modelem - BMW M4 DTM od společnosti Daffi. Toto autíčko, které je součástí sběratelské série, vyniká svým detailním zpracováním a věrností originálu.

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Bílá
  • Žlutá

Nové

M-313

5905422133136

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.05.
Osobní odběr – Zásilkovna06.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Ponořte se do světa motorsportu s exkluzivním kovovým modelem - BMW M4 DTM od společnosti Daffi. Toto autíčko, které je součástí sběratelské série, vyniká svým detailním zpracováním a věrností originálu. Kovové tělo doplněné plastovými prvky zaručuje autentický vzhled a odolnost modelu.

BMW M4 DTM je ikona v světě motorsportu. Soutěžně upravený model M4 byl představen na scéně DTM závodů, kde svou rychlostí, agilitou a spolehlivostí získal uznání a obdiv závodních fanoušků po celém světě. BMW je synonymem pro inovaci a úspěch v motoristickém sportu. Účast a vítězství v sérii DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) jsou legendární, a model M4 DTM je toho dokonalým příkladem. S tímto modelem nezískáváte jen kus závodní historie, ale také důkaz technologického mistrovství a designové přesnosti, které BMW vkládá do každého svého vozidla

Tento model autíčka má otevírací dveře, což ještě více přidává na realistickém zážitku z hraní nebo obdivování. Funkce pull and back zase zajišťuje, že autíčko můžete nejen obdivovat na polici, ale si s ním i aktivně hrát.

Rozměry autíčka jsou 11,5 x 5 x 3,5cm, což ho činí ideálním kouskem do vaší sbírky modelových autíček. Ať už jste vášnivý sběratel, fanoušek BMW, nebo hledáte perfektní dárek pro malého nadšence autíček, tento model BMW M4 DTM je ideální volbou.

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - BMW M4 DTM
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:44
  • Rozměry balení: 14 x 7 x 7 cm
  • Rozměry autíčka: cca 11,5 x 5 x 3,5cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii