Kovový model auta - Audi RS 5 DTM motorsport 1:43

Pro milovníky rychlosti, techniky a motorsportu představujeme exkluzivní kovový model Audi RS 5 DTM v měřítku 1:43. Tento precizně zpracovaný model je součástí sběratelské série, která osloví nejen vášnivé sběratele modelů, ale i fanoušky motoristického sportu.

280 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Černá
  • Oranžová

Nové

M-307

5905422133075

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.05.
Osobní odběr – Zásilkovna06.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pro milovníky rychlosti, techniky a motorsportu představujeme exkluzivní kovový model Audi RS 5 DTM v měřítku 1:43. Tento precizně zpracovaný model je součástí sběratelské série, která osloví nejen vášnivé sběratele modelů, ale i fanoušky motoristického sportu. Model je vyroben z kovu s detailními plastovými prvky, které dotvářejí jeho autentický vzhled.

Audi RS 5 DTM je známé svým výkonem na závodních okruzích. V rámci DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) série, Audi RS 5 DTM prokázalo své schopnosti a dosáhlo mnoha úspěchů. Díky svému špičkovému designu a technologii, které jsou založeny na dlouholetých zkušenostech značky Audi v automobilovém sportu, tento model představuje vrchol v oblasti závodních vozidel.

Model má otevírací dveře, které umožňují nahlédnout do dobře navrženého interiéru a díky funkci pull back si můžete užít i dynamiku pohybu, která přidává na realistickém zážitku ze hry. Ponořte se do světa motorsportu s tímto vynikajícím modelem, který je nejen skvělým doplňkem k vašemu sběratelskému portfoliu, ale i vzrušujícím způsobem, jak prožívat vášeň pro motoristický sport.

Rozměry autíčka jsou 11 x 5 x 3,5cm, což ho činí ideálním kouskem do vaší sbírky modelových autíček. Ať už jste vášnivý sběratel, fanoušek audi, nebo hledáte perfektní dárek pro malého nadšence autíček, tento model Audi RS 5 DTM je ideální volbou.

Pull & Back funkce: Autíčko je vybaveno oblíbenou funkcí "pull & back", tedy potáhni a pusť, která umožňuje autíčku zrychlit a pohybovat se vpřed po uvolnění. Děti i dospělí s oblibou zaznamenají, jakou rychlostí se dokáže tento model pohybovat.

Kovový model s krabicí s průhlednou vitrínou, ze které lze model odebrat pro použití na výstavu do soukromé sbírky, je vhodným nápadem na dárek pro každého milovníka současných modelů nebo novějších či starších veteránů.

Stručný přehled produktu:

  • Kovový model - Audi RS 5 DTM
  • Dveře modelu jsou plně funkční, takže je lze otevírat
  • Materiál: Karoserie z kovu + doplňky z pryže a plastu
  • Model je vyroben v měřítku 1:43
  • Rozměry balení: 14 x 7 x 7 cm
  • Rozměry autíčka: cca 11 x 5 x 3,5cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii