Závěsná noční LED lampa - Hvězda - teplá, bílá

Díky této jedinečné zářící hvězdě vytvoříte v místnosti vskutku jedinečnou atmosféru.

190 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

11351

5902802917614

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL01.05.
Osobní odběr – Zásilkovna02.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

LED STAR LAMP

Díky této jedinečné zářící hvězdě vytvoříte v místnosti vskutku jedinečnou atmosféru. Světlo je odolné vůči nízkým teplotám, takže je lze použít i na balkoně nebo terase. Díky otvoru pro zavěšení můžete hvězdu pověsit například do okna a vytvořit tak jedinečnou atmosféru během Vánočních svátků a to není všechno, můžete si jej dát klidně na vánoční stromeček.

JEDINEČNÁ DEKORACE

Hvězda bude vypadat jedinečně na jakémkoli místě a dodá místnosti úžasný charakter. Svítilna je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž vám bude jistě sloužit mnoho sezón.

2 ZPŮSOBY NAPÁJENÍ

Svítidlo lze napájet bateriemi (3xAA - nejsou součástí balení) nebo USB kabelem, který je také součástí sady. To vám umožní umístit hvězdu kdekoli – i bez přístupu k elektřině. Jedná se o mimořádně výhodnou nabídku, kterou ocení každý, kdo má rád krásu a praktická řešení.

ENERGETICKY ÚČINNÉ LED

Svítidla v této dekoraci jsou LED, což znamená, že spotřebují mnohem méně energie než tradiční světelné zdroje. Mají extrémně dlouhou pracovní dobu – od 15 000 h až do 35 000 h. Rozzáří i ten nejtmavší interiér a dodají mu útulnou zimní atmosféru.

MULTIFUNKČNÍ 

Svítící hvězda je vícesezónní dekorace, která bude vypadat úžasně nejen během svátků a zimního období, ale může například jako noční lampa osvětlit dětský pokoj v každém ročním období a navodit tak pohádkovou atmosféru. Ideální pro všechny druhy focení a různá aranžmá.

PERFEKTNÍ NÁPAD NA DÁREK

Svítilna se skvěle hodí jako mikulášský nebo vánoční dárek pro blízké. Univerzální dekorace bude pro obdarovaného jistě příjemným překvapením, proto nečekejte s nákupem na poslední chvíli. KUPTE DNES!

SPECIFIKACE

  • barva osvětlení: teplá bílá
  • materiál: plast
  • světelný zdroj: LED diody
  • počet LED diod: 100
  • rozměry (výška/šířka/délka): 28/28/2,2 cm
  • délka napájecího kabelu: 90 cm (do zásuvky baterie), 180 cm (do zástrčky)
  • výkon: 0,2W
  • hmotnost: 0,25 kg
  • hmotnost v balení: 0,3 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii